Kraj Vučele

1. bas me zanima sto toliko mrze radikale..posebno ovi koji sad imaju 25 god..mislim sta oni znaju o radikalima

2. vidim da su nekim ljudima radikali ubedljivo najgori.nemam pojma sto.nisam pratio politiku kad su oni bili aktuelni ali smem ruku da dam da nisu napravili stetu kao recimo zuti ili sns.

3. ovima sto sebe smatraju true demokratama su najgori radikali a najbolji djindjic naravno.kakav je to vizionar bio i kako je mudro govorio..mi smo pobednici jer smo pobedili u trci spermatozoida-ne verujem da smo tu pobedili svojom voljom..pa onda nesto ospavanju.kako treba malo da se spava..to da prica dr filozovije..idi bre u kurac.

4. to su papci koji jos uvek nisu provalili prevaru petog oktobra, mos ih jebat. Zive u iluziji zvanoj zapadna demokratija i preferiraju fajzer vacine.

E da i tripuju da su pametni, urbani, sloboda i tako to...ofc autosovinizam sa ovim ide ruku pod ruku. Zovu se jos i pajsad

D R U G O R S B I J A N C I
    R
    U
    G
    O
    S
    R
    B
    I
    J
    A
    N
    C
    I

5. jbt i dan danas ima papaka koji misle da su Djindjaru radikali roknuli, lol

6. kazu seselj zlo.ja ne znam sta je to toliko katastrofalno seselj napavio..mozda to sto je hteo da ratuje protiv neprijatelja.drugosrbi imaju drugaciju filosofiju..priznati krivicu, izviniti se, uraditi sve sto suprotna strana trazi

7. pa dobro jebat ga sad, seseljuga jedino valjano sta je uradio to je ono u hagu sto je jeo govna.
    E sad ispostavilo se i to u hagu sto je radio bilo je radi svoje bulje.
    Secas se kad je dosao, prvih godinu dana je bio fazon zabranjen i nazivo tomu i vucelu kancerima.

Posle je stigao dzip od 150k i sve se promenilo.

8. A da seselj je rako da dolaze teska vremena.mislim da je spomenuo i strane sluzbe.pa su ga optuzili jer je znao da dolazae teska vremena.kako je znao ako nije umesan..kao da je rekao kad odem moji ce ljudi ubiti djindjica

9. ne branim seselja samo ne znam odakle tolika mrznja prema njemu..sta dzip, toliko su djilas i vucko uzimali na dnevnom nivou

10. ma dobro jbg seseljuga bio u tvorza 12 dina lako takvog coveka kupiti dzipom.
    Da je znao tada bolje bi se prodao, pa ne bi moro da visi po ovim kretenskim emisijama i botuje za vucelu za svako govno

11. mator, bolestan...sad je u fazonu pustite me da uzmem koji dinar

12. haha jadan, u poziciji da ga vucela jebe kako oce

13. a bio je vucelin idol..kad mu je vucela rekao da je mis.plasljivi mis...vucela stvarno ima petlju.nema te kriminalne radnje za koju ce on da kaze a necu to..sve radi lik.sta god je nelegalno-moze

14. haha, bukv. To su hc kompleksi i patologija.
    Kako kaze jedan pametan covek, normalan covek ima hiljadu zelja a vrhovni bolesnik samo dve, da se obrati naciji i da kopa litijum

15. ma njemu se vidi da nije normalan.totalno je usao u ulogu vrhovnog vodje.ko normalan prica onako.sa onim dramskim pauzama..

16. Ok hu da fak iz Gavrilo?

17. to je onaj mali od 8 meseci u stomaku one pogodjene flašom u vugla, nemili događaj se odigrao u skupstini kada je ex poksovac zika gojkovic, sada esenesovac, zapuco staklenu flaju iz zadnjih redova i spicio neku koja je u rasimovoj stranci. Pri tome nije procesuiran jbg desilo se

sad ne mogu da se zakunem da sam 100% u pravu jer su menjali vest par puta, te je pogodio neku iz palmine stranke, onda je pogodio ovu rasimovu...aj ga jebi. Uglavnom gavrilo je ta neka beba (nerodjena) koja je prezivela onaj strašni dan kada je sorosevska opozicija ustala da rusi serbiju

18. evo ti chatgpt lol

Gavrilo je ime koje su predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka (SNS) često pominjali poslednjih dana u kontekstu incidenta koji se dogodio u Narodnoj skupštini Srbije. Tokom zasedanja, opozicioni poslanici su izazvali haos bacanjem dimnih bombi i suzavca, što je dovelo do toga da je poslanici Sonji Ilić, koja je u osmom mesecu trudnoće, pozlilo. Ona je hitno prebačena u bolnicu, gde su se lekari borili za njen i život njene bebe. Njen sin, koji treba da se rodi, nosiće ime Gavrilo.
    KURIR.RS

Predsednik Vučić je istakao da će mali Gavrilo postati simbol otpora onima koji žele da destabilizuju Srbiju i da će biti ponos svojim roditeljima.
    ALO.RS
    Ovaj događaj izazvao je široku osudu javnosti zbog nasilja u parlamentu, posebno usmerenog prema ženama.

znaci nije ta sto su je spucali flasom nego neka druga koja se fazon nadimila u skupstini al uredno dosla u osmom mesecu trudnoce na saziv skupstine, pri tome ima fazon visokorizicnu trudnocu

19. al najvise od svega voli da koristi decu za politicke poene

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.