Kraj Vučele

1. procitani su za ceo taj dogadjaj u skupstini i sto je odlicna stvar svi se ispisali i po opziciji jer se jasno videla saradnja prvo i drugosrba

onaj neki debilko fazon krisom uneo pirotehniku, kao spremali su to mesecima. Naravno da je obezbedjenje dopustilo da se sve to unese, takođe nisu ni prekinuli sednicu niti je obezbedjenje naknadno reagovalo. Jos razvlacili to ceo dan posle jos bila i dojava o bombi hahah.

Guše se u govnima ozbiljno i lepo je to za gledati

2. O pa taj mali je neki nerođeni mesija

3. Mislim, sve najbolje bebcu nek se rodi živ i zdrav
    Al ova proročanstva to nije u redu

4. Brt malom nabacili karmu klošari, dete tek treba da se rodi. Neljudi bukv

5. E a ovaj što opaučio selakovića izgleda iz baš privatnih razloga jer mu se navodno žena jebala sa ministrom hahaha ovo je šou bre

6. hahah, e al vidim da spinuju da je lik ceo u solakovoj united mediji koja prodata otprl telekomu i bugarima

pri tome šopster jebeni se oglašava u vezi sa tim, juče se posvadjali oko parkinga pa ga ovaj puko i slomio nos, ovaj majmun jutros na tv ziv i zdrav nista mu ne fali OPET NAPAD NA SERBIU

jebena vremena a usaid stopiro isplate

7. e da i ovaj mali ćaci je apsolutni hit, bukv gledo klip danas lik mu prišo trazi selfi da opali sa njim, ovaj mali govnar sav bitan.

Kae lik e kul sad imam i ja sliku sa ćacijem loooool

8. Цвијетин удавио уводом од 6 и по минута, јебо му кеву.

9. smorila emsija, onaj prelević ubi. Dosadan u pm, rasteze samo da bi pametovo

10. Sve nešto gledam i shvatim fali ovde jovor, je l to ne dobacuje vajfaj do pionirskog parka?

11. spremaju se jovor i mujo da mi čuvaju leđa kada bombe budu pale pa dobijemo po kar98 u ruke.

12. lepi šatori, ima grejanje, nocenje u hotelu, najk patike se donose...ima vinjaka. Bitno samo da imaš index.

Ostaje Jovor i za vreme tehnicke vlade sve do novih izbora ako zatreba

13. Ogradili ćacije ko na koncertu, ima vucela da nakupi horde retarda u kamp zonu za po dnevnicu od par sto jura kao živi štit u narednim danima

14. Биће зајебано кад се удруже ћаци и лојалисти https://www.youtube.com/watch?v=Lw0PhKBe8Lc

15. Ocekujem veliku bezaniju iz picinog parka u skorije vreme

16. Smrad straha od novog 5. oktobra kulja intenzivno u vazduhu ovih dana.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.