Kraj Vučele

1. pa verovatno..sigurno da bi on hteo da bude kralj

2. Nektor će da pokupi ove sns glasače ko dobar dan, i ove mentole što su glasali za sps. To je ekipa koja mora jebeno da glasa i trazi nesto narodno.
    Sustinski mozda Nestor bude novi Kostunica.

Kurca bi Sloba pao da ga se patriote nisu odrekle.

3. mora neki patriota.dosta je bilo sa tim demokratskim izmotavanjem..pa i ameri su odabrali patriotsku opciju.sta je tramp bolji od nestora

4. Ne znam ali teško će bilo šta od tih sranja da prođe u dogledno vreme, upalio se narod baš ono, a i pametniji smo malo sad sa mrežama i to. Biće ljuta bitka kad padne ovaj avilon i vrv ćemo ispasti tradicionalno glupi, al sad nemamo luksuz da mislimo toliko unapred. Prvo žvaljo mora malo da se pati i aterira.

5. Slušajte me pažljivo:

6. dobri su.nose zastave, krste se.nisu drugosrbijanci.ovo nam treba, a ne da odbacimo tradiciju dugu hiljadu godina, za sta?za eu.more mursh

7. ljudima je pun kurac globalistickih praznih prica. I ova deca danas govore "mi drugu zemlju nemamo". Propala je ta propaganda kako je tamo negde sve obecano. I zapad se pretvorio u kurac. Oce ostanu kuci skontali jbg sta je sustina.

8. Ne znam ali teško će bilo šta od tih sranja da prođe u dogledno vreme, upalio se narod baš ono, a i pametniji smo malo sad sa mrežama i to

samo nek je po volji naroda pa nek jebeni risticevic bude presednik evo nemam problem sa tim.

9. Propala je ta propaganda kako je tamo negde sve obecano.

da..

10. vala bas.pa cak i ako stvarno vecina hoce djilasa onda neka ga.ali nece

11. dobri su.nose zastave, krste se.nisu drugosrbijanci.ovo nam treba

nemas srpskije od ove price. Klinci odrastali od 2006. na ovamo. Himna im je ko dobar dan, nacionalna obeležja itd...sve što je vucela lazno plasiro oni usvojili ko najrodjenije

12. Evo sad da se skupimo lab, melk cara i celt mogu potpisem da ne znamo 70% himne

13. brt kad mi krene himna i dalje cujem jebeno hej sloveni

14. Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.

15. svaka im cast.nisam ocekivao.ne znam kako su skapirali te stvari..evo sad crnogorci vise nisu srbi.sta nam rade kako nas jebu.ako se ovi klinci ne odupru gotovi smo

16. Znam naravno i originalnu, i ovu modernu, izmenjenu verziju, što smo je modifikovali da se Rusini i Goranci ne bi osetili izostavljenima. Nikad me Srbovanje nije preterano zanimalo, al jbg moji svi ratnici bili, heroji, oslobodioci, logoraši, solunci itd. Tako da ne mogu krv da izdam, šesta sam generacija koja živi na ovoj zemlji i u ovoj kući. Moram samo glavu da oladim za sutra.

17. Ne pametuj nego procitaj pesmj

18. Nikad me Srbovanje nije preterano zanimalo

Melke mešaš pojmove jbg, srbovanje nije isto što i nezdrav nacionalizam aka šovinizam

*džaba ti što znaš himnu lol

19. ako se ovi klinci ne odupru gotovi smo

Ma dajte bre sa ovim fatalističkim pričama, nismo niad gotovi. Jbt Turci su nam decu odvodili u Janjičare vekovima, pa smo i to pregurali. Kad smo bili na nivou BG pašaluka i tad smo opstali. Ništa nam neće faliti. Što kaže drugar, Pećka Patrijaršija ima 700 godina, 650 bila pod okupacijom i eno je, stoji tamo i dan danas. Ne da Bog svoje.