Prijava

hahah extra.vucela bi voleo da je to neka besna rulja ali nije.drkaju ga pomeraju mu mozak

smena generacija, jok gledaćemo retarde ostatak ćivota

Slavićemo labe daće bog!

Au Carimire transparent što sam nabuđio za sutra, s ljubavlju sam ga napravio. Hamer beli 70x100 na plexiglasu, može oko vrata da se nosi ko onaj čovek-sendvič pre nekad što je nosio čitav mali bilbord na sebi, rojal crvena i plava, ćirilica naravno

šta čemo
reći našoj
deci
kakvi smo im
bili preci

pišno bi u gaće da ga vidiš

CEPAAAAAMOOOO RISPEKTARA

odličan antipod onom lažnom https://pbs.twimg.com/media/GYJiEqqXYAAgyo4.jpg

hahhahahahahah ko je uz proglas, PIČKE SU UZ PROGLAS

https://pbs.twimg.com/media/GmCIncaXYAA1ElQ?format=jpg&name=small

*strajakg lol

Teo sam dva da uradim druga prethodno

PADE, PADE VAVILON (sa AV crveno plavo naravno) i

NI PO ZLU TE NEĆEMO PAMTITI

ali ovaj je umniji, mogu stanem pred pandurski kordon i blejim tamo, nek misle, makar jednom u životu

Realno ova druga dva slogana su drugosrpski transfer jbg

Brt "ni po zlu te nećemo pamtiti" je baš dobar kratež,to bi ga zabolelo (mada ko ga jebe)

"ni po zlu te nećemo pamtiti"

ma jok, nije nadležan. Još davni dana se furalo đAVo pa ga boleo rac

dace bog da se konacno oslobodimo..
meni je ovaj prvi transparent najbolji/e jbg trebao je kajzen da uvede opciju za pisanje transparenata.

da se ne lažemo bilo im u dvorištu i po difoltu gledaju n1

soldian autogol vulina če gevare, nije računao na moć nubara

labe el ides i ti sutra? ti si nbg?

ma ne ja sam u kv.jbg ne mogu doci.ali dobro, hvala bogu ima protesta svuda

ne znam ja da smo bili ovakvi ni 99e

Bolje da se ne okonča sutra već da traje i dalje, da se pati žvalo a ljudi da jačaju u strpljenju i volji, to nam treba. Pokazao je ovih dana svo ruglo i debilizam, nadavao se autogolova, potrošio ćacije i traktore i mož se jebe, mora nešto novo da smišlja sad.

nema šanse da se okonča sutra. Ne treba nam neka briselska koveši da rešava žvalaj damu.

Treba čmar da ostane na poziciji i da plače dok mu ne istekne mandat da krv propiša.