Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
E to će biti stanica na kojoj će izaći dosta putnika.
A istovremeno će ući makar toliko. Pa sve ove majmunčine krezave će da podrže studente kada vide jasne akcije a ova soroš opoziciona elita svakako ne može da sakupi 5%
Znaci li to da dolazi do studentizacije ćacija ili ćacizacije studenata, ko ce tu kome
jok, dolazi do zdrave afirmacije kacu vec marinikine ladje potonule
Hmm da li je to ona poslovica - “ako ih ne mozes pobjediti, pridruzi im se” ?
ma jok plidu, sve se radi na podele, red je da levica i desnica ujedine jer ta podela je ionako lazna. A ćacike sa obe strane nek ga duvaju djilasima i žvalavom
Pa ne znam bas, meni je to potencijalno “skretanje u desno” kod studenata njihov poraz. To bi znacilo da im prvobitna ideja nije urodila plodom i kreću starim dobrim receptom desničarenja.
dobro jel se nismo dogovorili jos za vidovdana da su studenti skrenuli udesno. Nisam video kmecanje iz novog pazara u vezi sa tim ne znam sta kmeci nezvanicno sarajevo
Ma i pazar dobrim dijelom nezainteresovan od vidovdana, to je evidentno ali sad govorimo hipoteticki - ako je potrebno da iz neke politicke neutralnosti (ako tako mozemo reci) skrenes u desno, onda to govori da je ideja i cilj čisto politički a masa ljudi (barem onih koji su tu bez ikakvog interesa) ne bi onda željela biti dio toga.
S druge strane, ako je kako kazes, cilj privući neutralce i ćacije, onda ok.
ma neće niko da odustane kad su svima jedina sansa studenti. A i red je da se levica malo nauči reda a ne samo proeu/nato kmecanje
If it makes you happy bro..
neas tu sta, levicari ukapirali da jevrope pisaju po njima dok kmece za pravdu i demokratiju. Samo moron moze ostati otvoreno na tom kursu. Samo moron i plaćenik.
Nema ideje a ni studentske liste zato izostaje podrska eu i zapada. Kako ti zamisljas, da eu podrzi nesto fiktivno, neki studentski protest kao takav pa da im onda prebace da se mjesaju u izbornu volju građana srbije koji su na prethodnim izborima izglasali one koji su na vlasti.
O cemu ti jbt. Pa isli su studenti i u Brisel i Strazbur pa opet kurcina. Docekao ih tamo neki trecerazredni majmun.
Al zato kad treba da se zabranjuju stranke redom u nemackoj, francuskoj, rumuniji, moldaviji itd eu principi nemešanja u izbornu volju ferceraju na max. (NE)
moj pliduu, niko ne ume da objasni kao profesor lompar
https://x.com/i/status/1975978824857952742
rvacka spremna da kupi nis
Haha e to bi bio cirkus
Mrzi me da pratim sve to sad jer em nemam vremena em ne vozim - šta se tačno događa, oćel sve sad ode u nebesa, do kad imamo goriva, oćel biti ladnih radijatora po BG od novembra, Abide, reci nam de, imal tu manipulacije?
stare sestrice su sns i hdz ne treba ovo da čudi
Замиси рвати купе НИС.
Шта онда, сав приход пошаљу украјини, хаахха