Kraj Vučele

1. E da žandarmerije što se tiče, drugar sa kojim sam odrastao bio u gradskoj kući onda na početku, kad se desio prvi protest i oni imbecili kad su krenuli da pale i lome. Kaže unutra sa njima druga ekipa imbecila, ako ove prve rastera narod da izađu i nastave sa kršenjem. Stoji kaže pored mene čovek kog sam bukvalno spakovao u zatvor, i ja ga čuvam da može na miru da lomi po potrebi...Kaže da je taj dan žvalavi debilko izgubio komplet žandarmeriju, zgadio im se. Ako dođe do nekakvog prevrata ili nečega, ovi će se samo skloniti i ostaviti ga da visi.

2. pajz jbg cim se ova vlast pritisne do tacke da postane neodrzivo, a vec je blizu, morace da se pokrenu stari dobri oprobani pArlaMentaRni procesi a zna se kako to ide.

mada u sustini studenti ne traze niciju smenu sto je full ledzit. Traze da insitucije krenu rade.
    Iskr pre bi ostavio vuckodlaka na celu drzave al pod ucenom dozivotne robije i natero ga da radi kako treba nego da gledam novog prodavaca magle. Ovaj kad bi morao mogao bi da radi bolje nego bilo ko, jer zna mafiju i sistem, zna ko je mucak u opziciji, zna sve prevare bukv idealan igrac.

3. Toti žemka Carimire, oprobane metode ne rade jer ovi klinci su skroz izvan toga. To je moglo da radi na matoranima, na ovima C - moraju nove fore, a ovaj nema nove fore jbg. Drugi mentalitet, percepcija, polazište sve - bukvalno smo dva sveta ti klinci i ti i ja. Malo pamtiš Jugu, malo rat, malo slobu, pa kao demokratiju, drugačija su ti iskustva i pogledi, ovi klinci em su skroz druga generacija odrasla na netu, em je ovo sve što su ikada znali.

4. Dobro jbg ne treba ni tu idealizovati pricu na max. Do juce su to bile nezainteresovane nubare koje nose kratke nogavice da bi im se videli clanci i ne silaze sa tiktoka jebenog. Studentima trip da budu heroji i imaju ogromnu podrsku naroda. Al isto treba imati u vidu da je najveci deo naroda prepoznao pricu i ceo pokret se pretvorio u narodni a sa studentima kao istaknutim elementom. Nemodz niko sam

5. Mada moramo biti i pošteni malo. Ko što su nas Osmanlije sačuvale od vatikana i inkvizicije koji bi nas spaljivali na trgovima, tako nas Sloba i ovaj žvali beg zaštitiše od migranata kojekakvih, jer da nisu napravili razvaline od ove zemlje, preplavili bi nas Sirijci itd. Ovako sad eno ih Šveckoj i Švapskoj pa oni nek se jebavaju sa njima.

6. haha kad bi se zajebavali

hulja uveo ovaj open balkan od 1marta siptari mogu dolaze da rade i uzimaju nekretnine, a o filipincima, nepalcima i srilancanima da ne pricamo, ko zna koliko je dovuceno do sad da rade za minimalu. Pogle samo buseve u bg ko vozi i ove glovo ekipe. Gradilista puna ove zgadije

7. Ti će se Caro vratiti kućama, ovi gore imaju bukvalno no go zones.

8. dažbog si u pravu, al za sciptare sumnjam

9. pokrenuta akcija #pljuni u kafu i jelo naprednjaku i #svako nek zapamti svog naprednjaka kojeg će posle jahati

10. dobar video za nekog ko zadnja 4 meseca čistio ribu na aljasci pa doso kući...jbt de ti živiš haha

pri tome neki proevropski aspekt protkan kroz ovu propagandu

11. i kakve kurčeve veze milosevic ima sa ovim

trenutno u srb vuckodlak treba lagano da ponese titulu evropejca godine

12. to isto trebaju da odbiju, samo će se kompromituju

13. Jovo, el ima ubačenog elementa medj studentima?

14. Ne znam, to i mene zanima. Ja iskreno ne razumijem do kraja ove proteste. Razumijem većinu, ali ne sve. Imam nekih pitanja koja bi mogao postaviti, ali bi ti onda rekao da sam za Vučića... Mislim sad ako bilo šta dovedeš u pitanje, odmah si za Vučića.

15. A brate šta se stiskamo sad. Nije svako ko je za vuckodlaka losa osoba i pun mrznje i zla. To mozda medj drugosrbima vazi...

16. Imam nekih pitanja koja bi mogao postavit

pucaj

17. Ma ne znam ni ja... ne da mi se sad. Uglavnom nisu mi sve stvari do kraja jasne, mada nisam ni ja dovoljno sve to pratio. Moram se prvo malo podrobnije informisati.

18. eo da ti olaksam muke, proteste su zapoceli sorosevci (tvoja sabraća) al je u midtajmu narod preuzeo stvar

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.