Raznorazna pitanja opet

1. Koja muka uopste natjera nekog novog da se registruje na vukajliju u 2024. godini, pogotovo ako je zenske vjeroispovjesti, to mene brine jutros

2. dodon uco u snedublu visi lvl trolinga

3. Koja muka uopste natjera nekog novog da se registruje na vukajliju u 2024. godini, pogotovo ako je zenske vjeroispovjesti, to mene brine jutros

ахахаха чудни су пужеви господњи....

4. Вук и Боља нису исти човек али су два лица истог новчића

5. Koja muka uopste natjera nekog novog da se registruje na vukajliju u 2024. godini, pogotovo ako je zenske vjeroispovjesti, to mene brine jutros

ne znaš ti šta sve vreba po filološkom

6. хезно pre 4 sata
    ne znaš ti šta sve vreba po filološkom

право у центар, машала

7. snedubla do sad si izfetisarila samo gulaga

dai jos malo vaiba lol

8. шта ми сад рече

9. јел вајб да пошаљем шта смо другарица и ја спремале данас (у одговарајући канал ЛОГИЧНО)

10. тачније није ми ово дискорд, овде су то ТЕМЕ

11. ahahah dai (k)anal

12. dugo ovaj sait nije vido dzenske

13. dugo ovaj sait nije vido dzenske

па није искрено ни требало да види, намерно сам пректисовала стелт мод и избегавала да употребљавам родно одређујуће облике глагола како не бих стварала непотребну пометњу, хтела сам да се лакше инкорпорирам у друштво и додам још пар дефки у овом крајњем времену вукајлије, ал ни сумњала нисам да ће ме онда сви изнапушавати да сам додончина хахасхаха

14. jebacemo te vuce lol

15. Da ostane zapisano u analima da je autor dr .Vuk jedna od najblamantnijih pojava koja je ikada obitavala na sajtu (dakle i pored Rasnijevog govneta, Maestrovog kurca i drugih afera), hejter, lajker, skandal-majstor, upozoravan, banovan pa ponovo upozorovan, trajnovan pa pomilovan jer je molio i sâm sa duplih a i drugima je manipulisao da mole za njega, lažov, totalno nekul tip i mali čovek.

16. право у центар, машала

pa nisam to bezveze lupio, ja sam završio filološki, vidi ti se čak iz načina na koji pišeš s kog si faksa i to ne mislim kao kompliment. plus jedino ribe s filološkog vole ovako da se ubacuju u neke nebitne kobasičarske krugove jer im fali pažnja. i u našim krajevima su uglavnom grdne. ali da se dobro jebu jebu se.

17. tako da sve čestitke za autora ugulag. samo pazi da te ne uhodi posle pošto nisu baš ni normalne

18. pa nisam to bezveze lupio, ja sam završio filološki, vidi ti se čak iz načina na koji pišeš s kog si faksa i to ne mislim kao kompliment. plus jedino ribe s filološkog vole ovako da se ubacuju u neke nebitne kobasičarske krugove jer im fali pažnja. i u našim krajevima su uglavnom grdne. ali da se dobro jebu jebu se.

B A S E D
    A
    S
    E
    D

19. Hezno se opet nije zezno, 10/10 analiza

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.