U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
знам да си филолог видела сам на профилу, елем жао ми је ако те је нека повриједила, није вама лако на катедри за славистику
додуше пољски изборни ми је био 10/10, ем смешан језик ем јуре даброве ем деле стипендије да одеш бесплатно месец дана
napisao sam da sam slovakolog jer sam bio tamo 3 meseca na razmeni i kad sam se vratio kenjao na vukajliji kad god bi se pomenula slovačka kao da sam živio 30 godina. a sa filološkinjama imam samo odlična iskustva, kao što sam već rekao, dobro se jebu, ali nije to za kuće, hvala Bogu nisam nikad imao deluzije da jesu.
a nisam studirao slovački nego engleski
Takoe henzo sjebi joj moral nek gulag dva put razmisli
Ja pierdolę
hahahaha a šta ima da razmišlja, nek izađe s curom šta fali, ne kažem ja da su sve loše samo sve imaju neke probleme. kao ona fora nisu svi muslimani teroristi ali svi teroristi su muslimani. a i svi s vukajlije imaju neke probleme tako da ni gulag nije ništa bolji po tom pitanju, još ako je ono on na profilnoj s gitarom..
Човек са моје профилке гледа неверуе
kare ja ne znam ko ti je na profilnoj ali ako ti je lakše i ja sam pravoslavac sa terorističkim pretenzijama
О томе ти причам. Нема више ИСИС пита од малуланског златног жита
https://i.ibb.co/FqVS8Lw/image.png
znaš care ja sam uvijek mislio da si prilično normalan, ako ne malo čudan kao i svi istoričari. ali i ti si ista budala ko i svi mi ovde :D
Čekam još desetak godina da car skrene u sinofiliju i onda još deset da se resetuje nazad na evropu
наш је хезно злочинац из ратаа
Već je prešalto osmanlije i perzijance kapiram da će indiju i ameriku da preskoči nije valjda blesav
Ај сви ставимо на профилне неке генерале команданте који су се борили за неки народ ео кренућу ја са ратком младићем имам гомилу слика како пуши томпус како игра билијар итд итд
Не знам одакле ти то, ја сам генерални секретар Православног хомеинистичког покрета Србије
…yet
alo ja sam htio mladića
Зна се ко је тата
https://youtu.be/UG-u9BH3yzM
Daj nekog pravog patriotu makar kmezno a ne tog eks komunjarskog krvoloka