Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па добро онда ћу ја караџића или аркана са тигром или легију снаћи ћу се
а цар ће сиг алија агџу
За тебе је касно, ти си већ узео име човека који је панисламистичким методама бушио Југославију изнутра
Je l ima neki srbijanski general ili vožd iz devedesetih za loženje na a da nije taktički i operativno nesposobni bosanac, kasap i/ili kriminalac
:(((
Kapetan drogan
Нема. Срби су кастриран народ.
па ставите онда генерала шепарда из коло дутија..
Al ovo da nije kasapin. Jok kurcem ce da ratuje
на бојном пољу се гађају латицама руже
Dajte nekog naseg dobrog da je preoro jugoslavije da nije ruke okrvavio
Evo jedne lepe
https://m.youtube.com/watch?v=2FjgWwuqDvg&pp=ygUfZ2VuZXJhbGUgZ2VuZXJhbGUgcm9raSB2dWxvdmnEhw%3D%3D
To da je malo pameti na dan kad ovi kmece trebalo je nazvati pravim imenom - dan oslobodjenja
da je amerika propala a rusija bila najbogatija zemlja na svijetu, i da smo na taj način mi dobili rat, ne bi bilo nijednog da jeste. svi bi bili proglašeni kao heroji i taktički genijalci.
kao u NBA što misle da je stiv ker najjači trener na svijetu a taktika mu u fazonu KARI ŠUTNI. ne brale najjači trener na svijetu je verovatno neki batica na Filipinima koji je pokupio sedam klinaca sa ulice i upao u prvu ligu fazon
hahahaha a šta ima da razmišlja, nek izađe s curom šta fali, ne kažem ja da su sve loše samo sve imaju neke probleme. kao ona fora nisu svi muslimani teroristi ali svi teroristi su muslimani. a i svi s vukajlije imaju neke probleme tako da ni gulag nije ništa bolji po tom pitanju, još ako je ono on na profilnoj s gitarom..
Nisam ja na profilnoj, ne znam da sviram ni jedan instrument, a problemi imaju se jbg.
Konkretno, imam problem sa jednim likom što mi duguje 3000 dinara, znaš li kako da rešim to?
Aj pvt pošalji mi sve raspoložive podatke njegove da mu roknemo prijavu neku jebeš mi sve, red je da mu se dođe glave
Za pretnje prevare i pokušaj silovanja
dodeliti slucaj jebacu tomanovicu
gitaru uglavu