Ajde, ja predlažem da ti ostavim ovde privatne podatke tipa instagram i to, al ti moraš da budeš aktivna i to da brzo udjes i zapratis me u roku od par minuta, da bi mogo da izbrišem post, jebem ja usta kaizena kad ukinuo privatne poruke
шнедубла pre 5 minuta
гле што имамо пар заједничких хахахаха
Izgleda da smo bili u istom komjunitiu na internetu, čim znamo ove ljude. Shitposteri i zlatno doba shitposta na fejsu od 2017
do 2021. A baza svih tih poznanstva i zajednice cele su bile fb anime grupe i diskord serveri. Hahahahahahaha kolko neočekivano.
шнедубла pre 6 minuta
дадада поготово ми је овај давид лик остао у сећању из група на фејсу хсхахаха
hahahahahahaha lud David mnogo. Kolko neočekivano da ću naiđem na nekog svog na vukajliji u periodu kad je mrtvija nego ikad. Draga moja predlažem ti da nastavimo konverzaciju na instagramu.
опа, велики део лора је пао а нисам ни морала да исцимам никога на пиво
додоне теби упућен позив за пиво на оној другој теми ОТПАДА
Vuče, zašto se obraćaš sam sebi?
гулаже и даље стоји да можеш да частиш пиво ако испадне да нисам вук
заправо имам другаре из смедерева, може сигурно да се одради нека верификација
Ajde, ja predlažem da ti ostavim ovde privatne podatke tipa instagram i to, al ti moraš da budeš aktivna i to da brzo udjes i zapratis me u roku od par minuta, da bi mogo da izbrišem post, jebem ja usta kaizena kad ukinuo privatne poruke
ае важика
Vidi stvarno jebote, stvarno si žensko izvini na sumnji i optužbama da si vuk. Jako lepo izgledaš i definitivno častim pivo. <3
коначно, ПРАВДА
((((немој да ме доксујеш сад свима плс и хвл))))
Izgleda da smo bili u istom komjunitiu na internetu, čim znamo ove ljude. Shitposteri i zlatno doba shitposta na fejsu od 2017
do 2021. A baza svih tih poznanstva i zajednice cele su bile fb anime grupe i diskord serveri. Hahahahahahaha kolko neočekivano.
gulaze to je vuk promenio je pol sta ti nije jasno ostaces kratak za 3k
Ne da neću svima, nego neću nikome imaš moju časnu reč.
gulaze izebo te vuk opet lol
Pa i ne izgleda ti ova nesto gulaze. A boli te kurac, bitno da ce neko biti jeban
gulaze to je vuk promenio je pol sta ti nije jasno ostaces kratak za 3k
Caro ljubi brat u obraz 3 puta, ja sam se od tih para oprostio odavno.
Znam, video sam vcrs kaci ga isprozivo na totalku. Vredelo je moj gulaze
hahahahahahaha lud David mnogo. Kolko neočekivano da ću naiđem na nekog svog na vukajliji u periodu kad je mrtvija nego ikad. Draga moja predlažem ti da nastavimo konverzaciju na instagramu.