Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
jeste, i također je sranje
Ниси то пре говорио.
ладно аниме дискусија на вујаклији лета господњега 2024
Anime diskredituje svakog uživaoca bez obzira na dotadašnji kredibilitet jbg. Prezrenje je neizbežno, prezir gotovo izvestan
:(((
Oprosti mi jebač bio sam dete.
Ниси то пре говорио.
jesam osim ako me nisi pomešao s nekim ili epski troluješ
Хоће служба да погреши једном
https://ibb.co/9y0VLB7
Hahahahahahahahahaahayahahahhaahahahahhahahahahaah
Коме смета јак Гоку Рац?
Care da priupitam i treći put ko svetog petra, da li si ti doksovao Čika Bolju Bombašu, ili Bolja lažno optužuje cenjene forumaše?
Вук га је доксовао.
Lepo dakle, znam da je jedno vreme krivio tebe, dalje nisam ispratio.
izvučeno iz konteksta verovatno, vi hezbolahovi agenti dobro baratate tim propagandnim oruđima
Пола сајта је знало ко је, него га је погодило што је "доксовао" мене (иако дословно свако зна ко сам од регулараца), па сам ја поновио оно што се писало по чету већ неколико недеља. Само му кредитну картицу од ћалета нису написали тамо.
Цопе.
Вук га је доксовао.
I opet ovaj vuk umešan u spletke, nečasne stvari i slične pizdarije, ovim putem mu opet poručujem da popuši kurac i da mu jebem sve.
Не слажем се, те приче са реалним идентитетима су много старије од Вука, цело то педерисање са "ко си у стварности" је и утицало да Вука спадне на клуб 15 претежно Ген Ексера који дркају курац на Трампа, авакс и стрицовање.
Ne, kažem da nisu starije od njega i da ih je on izmislio, ali bukvalno nema afere u modernoj istoriji vukajlije da vuk nije bio umešan u to, a u velikoj većini i glavni akter. Možda eventualno afera Maestrovog kurca.
Vrv ga je blajvio
Ahahahahahahaahaha
A pisao sam negdje ranije kako vuk postoji samo da bombas i boljo ne bi bili najveci bijednici u istoriji sajta, sad ispade da je vuk ustvari pokrenuo cak i tu njihovu pricu