EVROPRSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2025GOD

1. To je njegova strana priče. :)))

2. Previše sam mator, naplašen, nagledao se srebra više nego rudar u Boru i Majdanpeku. Daj brate zlato. Ne mogu više. Xd

3. Кошарка - небитан спорт!

4. Никаква кошарка, ни мушка ни женска.

5. SELEKTOR SVETISLAV PEŠIĆ JE SAOPŠTIO SPISAK ZA EVROBASKET!

Србију ће на Евробаскету представљати:

Алекса Аврамовић, Стефан Јовић, Василије Мицић, Богдан Богдановић, Марко Гудурић, Огњен Добрић, Вања Маринковић, Никола Јовић, Филип Петрушев, Никола Јокић, Никола Милутинов и Тристан Вукчевић.

6. Ne fali ni na jednoj poziciji ništa.

7. Micić je višak, bolje Topića da poveo da oseti taj kult da ga karaju tamo pod tuševima i da im nosi torbe da se privikne na reprezentaciju.
    Već vidim da će Micić da zasere četvrtfinale tako što će da davi loptu i uzima retardirane šuteve.

8. I ja mislim da je mogao da podje Topić umesto Micića. Dečku bi značilo sigurno, a Micić pojma nemam u kom je fazonu sad (da l' se malo sredio na privatnom planu i u povredi)

9. Топић? То онај што се повредио пре 3 године и још није заиграо, дајте молим вас.

10. Добрана је ово екипица, не знам какви су овај Тристан и Јовић, пази јовић не знам ни де игра још од кад је отишо из ЦЗВ тамо 2018. године.

11. Šmokljo daj link gde može da se gleda onlajn, znam da imaš.

12. Ima na total sporteku, sve dobro.

13. Ово се прати тек од четвртфинала

14. А Чехе треснули кошаркашки моцарти Португалци

15. Jel realno da se sve na balkanu gleda na jebenoj areni, kod nas drzavna tv prenosi samo našu repku jbt prosli eurobasket sam gledao najnormalnije na sportklubu cini mi se

16. Nisam upucen u to jer ne pratim sportove ali na koju foru arenasport prenosi apsolutno sve sto pozelim da pogledam nekad

17. Па на фору што су једини спортски канал на балкану?

18. СпортКлуба више нема, осим ваљда у Хрватској.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.