EVROPRSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2025GOD

1. Evo nasao sam, zato sto je Telekom Srbije vlasnik Arena.. understandable, have a nice day.

2. zvalavi poslao cacijevce na tribine da resi pumpanje sa tribina

3. i jokara mentolina morao da dodje odigra nebitno takmicenje

to je ta nba velicina ne pusta ga klub da se ne povredi lol

4. Ovo ako dobijemo docek u cacilendu 1/1 neka bude sta ne moze biti

5. Aj bolan, ne moraš sve gledat kroz politiku. Da nije došao Jokić opet ne bi valjalo.

6. A sta je sport nego produzena ruka politike.
    Zato je i podrzao listu od zvalavog da moze da jede govna tamo po somborima

Ko i rujane sto su dizejblovali, evo nema ih ni na eurosketu al uredno izrahell ucestvuje

7. Ne znam ja što je podržao, ali s obzirom koliko je zaradio od košarke, teško da mu treba nešto od njih. Njegova stvar. Ako dobro odigra na evrobasketu, to je najvažnije.

8. Hahah caro poceo da te prca jovor s ovim pitanjima

9. utoliko je veci tenkre jer mu treba,

Njegova stvar koja kosta druge lol.
    Nego Jovore jel i Tipsareviceva stvar sto je podrzao zvalu. Tomasevic?
    Kako gledas na tu podrsku sportista vlastima?

10. Ne dijelim ljude po tome ko za koga glasa i ko koga podržava, već generalno šta naprave.

Druga je stvar kad je neko kao Šapić, nekadašnji sportista, pa se onda baš kreno baviti politikom i to na način koji meni uopšte nije simpatičan.

Mislim da ljudi generalno treba da ignorišu stavove sportista o politici. Njihova stvar za koga će glasat, ne formiram svoj stav na osnovu njih.

11. Ne dijelim ljude po tome ko za koga glasa i ko koga podržava, već generalno šta naprave.

ok znači tebi je total ok da neki ex/aktivni sportista tipa rebrača, jokara, tipsa, tomasevic, pixi podržava sns zato da im operu dugove ili otvore nove poslovne mogućnosti budžetirane javnim sredstvima, omoguće neku gradnju ili daje neke uslove za poslovanje koje drugačije ne bi dobili.

Jel znaš jednog sportistu da je podržavao neke vlasti a da nije imao konkretne koristi od takvih akcija? Ili glumca?

12. eoi ćaci mejmuni koji o našim parama očli da podržavaju repku i da maltretiraju tamo normane

https://pbs.twimg.com/media/GzcrB6ZXoAA4jlq?format=jpg&name=large

13. Погледајте те фаце, погледајте те дресове, ај немој ми рећи да би се 20-30 момака усрало да унесе мајице и заставе пумпај у арену јер би их ови шарлатани ПРЕБИЛИ?!?!?!?

14. jes inače jak pumpadžijski kop u rigi, poslaće kartel za finale 20 iljada naprednjaka ako bude trebalo

15. Колико ће наших пара бити потрошено на то?

16. koga boli kurac koliko ce da kosta dok god serbi dominiraju ostale podnarode jevrope i njihove ciganske repke

pogle samo švabe lol onaj glavni čamuga im se zove pjasad šreder ! ! !

17. ГЕРХАРД ШРЕДЕР ПРЕШО ДА КАРТА КОШАРКЕ, АУУУУУ

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.