virovitica dočekala srpske studente, pametnom dosta
čeka se ogulin karlobag i tako to
braćule stunedti su hc, tek će se kmečati a i kmeči se na max što studentarija nisu leftardi debilčine
žao mi je zbog klinaca što se rešavaju ace šiptara a suštinski prvi im na penal došli žuti udbaši. Jebeno vreme. Mnoge debilčine dan danas ne kapiraju dešavanja jer su debelokošci.
žao mi klinaca jer moraju da jedu govna mnogih indoktriniranih debilčina, vrv da su znali u šta ulaze za pet ćovota random norman ne bi to uradio već bi gledao svoja posla.
Al mladost i naivnost prema formiranim skotovima mediokritetima.
Је л се дели кромпир полуписменим сељачинама за снс глас, знали се шта?!
Сад ове напредњаке мош прелако да препознаш, пирметио сам да доста њих носи ону оодећу са оним кругом на срцу
Иначе шиптер треба телефоном да се чује са путином, тако јављају медији, вероватно нешто око енергената, једва чекам да видим о чему се ради.
pričaće sam sa sobom šiptar za potrebe tv kadra
Eoga melkara resava cacistance
Preljepo. Oćel biti pičenja kojekakvih sutra?
Jašta, siptar ce proglasiti pobedu
Dobro to se podrazumeva, nego oće li lokalci iznabadati kojekakve nezvane goste, to me zanima.
Овај наранџасти удари овог у црном и падне сам од себе хахахха
Daj da se sastavi peticija neka da se nakon pada žvalavog debilka, i pošto se narod najaše ovih govana, svemu što je ćacovalo, botovalo itd. na čelo ureže po jedno "Ћ" kao što su gubavci nosili zvono oko vrata.
nezvanih koliko oćeš, sva komunalna preduzeca ima da budu angazovana na max
zajeban je i kad skine kačket
https://pbs.twimg.com/media/HEgYcuUWUAArad8?format=jpg&name=small
Ко Бред Пит кад нацистима уреже свастику на чело у оном филу, е тако овима Ћ
Česi to odradili jos fazon 89e
Eto, može i Vojvodjanima V, treba razmotriti...
https://www.youtube.com/watch?v=J5ft8bhGe3Y
eskluziva.da vidimo sta kaze pavke.mada naslov sve kaze
posle pada zvalavog treba da radnike iz indije i turske posaljemo kuci a na njihovo mesto stavimo cacije.gradilista, autoputevi itd tu treba da rade caci.
Дубровнику, Цетињу,
У Кули.. Kontaš sad?