Биг бизнис хир
min dva meseca pre parlamentarnih izbora treba da pocnete da trenirate.i snagu i kondiciju, da budete spremni za parlamentarne da se branite..
znaci kad pocne izborna trka mi svi u izborni trening.nemoj posle kad vam dodje neki narkodiler u seljackim farmericama da bezite nego da mu odsrafite glavu
Ок снс ће прогласити победу и то дуплу, намлатили ове клинце који не могу да се одбране јер су бабе претпостављам, ови маторци још и могу, и освојени избор, тое та дупла шкорпија.
Ja u treningu odavno, ne znam šta majmuni rade godinu i po dana. Blejali su po onim fakultetima danonoćno, mogli su bar sklekove i trbušnjake da rade.
Inače kakvih sam se terminatora nagledao letos u Valjevu, srce mi zaigralo.
Inače kakvih sam se terminatora nagledao letos u Valjevu, srce mi zaigralo.
Шта то значи, шта је било у ваљеву, кога си видео, студенте, батинаше>?!
Има слика неко као држо пиштољ, па шта?
Да неће можда да пуца у нас? Па ја би волео па да ми на гробу пише оно запалите моје тело да буде бакаља и да вас води кроз мрак гаврило принцип тако нешто.
U Valjevu na protestu, nakon što su prebili one klince. Upoznao Valjevca koji je bukv. dan pre doleteo iz Majamija na protest. Pričam sa nekom momčinom, sav u mišićima, nosi štanglu...Reko jesi lokalac, kaže jesam, reko čuvaj se, kaže - bez brige, tu sam sa ekipom. A ekipa njih 15 svi ko on jbt. Ogromnih utreniranih ljudi bilo. Kada se zapalio svinjac i ćacad došla kao nešto da se kurče i biju, kad su videli sa čim imaju posla zbrisali za 5 sekundi, jer ljudi bi ih bukvalno pojeli. Stoji iza mene grmalj neki sa štanglom do zemlje i urla "ko je ćaci ko je ćaci", reko druže nemoj nikoga ubiti samo molim te.
dočli nazad, raspali se ko govna na ladnom
ćacad everywhere bukv
svi uredno do jednog sa ћ bedžom, grupe po 40-50 koliko stane u bas, svi apsolutno sa strane dovedena marva na glasanje. Svaka grupa otprl ima dva tri robijaša koji vodi falangu ostatak ciganija, blejana i zabludeli čikutaneri i slični deformiteti.
Sad dočli nazad kad šiptar treba da proglasi pobedu i krene pičenje. Đes bio?
Kuli
vido da će biti pičenja pa se usro, naviko od kuće da da gledam ta sranja. A morao sam tetki i da odnesem lek.
Доста кримосе је ту било, има их по овим страницама, само су извучени из затвора у фазону има радиш то и то или робијај још 6-7 лета.
Ал не сери да имају Ћ беџ, па јбт коко су моћни ко ови педофили, ни не крију се више, само их боли уво.
Dobro u Kuli su i Andrej i sva ostala govna, tamo je dakle i posebnija malo murija žandarmerija i to. Biće negde pičenja opakog, samo gledaj.
Inače kaže tip mogla juče u BG da se pazari pandurska značka za 100e negde u Knezu. 100e zamisli.
Brt nas 50 čuva biračko mesto sad predkraj, dolaze ćaciji bukv duplo više njih na čelo postavili nekog megamajmuna koji direkt krenuo na ljude sa nekim maskiranim majmunima, policija se se uključila pajsad stali na našu stranu okrenuta prema njima.
To trajalo par minuta i kordon razdelio dve grupe sa svake strane. Onda doletelo još gomile nekih kuljana, još četiri marice postavili kao barijeru. Onda smo napravili krug pa došli sa druge strane međ te ćacije, kumela kreno napred u prve redove reko esi normalan viš da gledaju dal imamo bedž
to, sad čitam da je baš na tom biračkom mestu bio bata ondrej
Стиго аднреј командант, јбт ала горе лампицу у бији на помињање андреја напредњака ћација и батинаша, оће моћи све да нас лоцирају, ипак су избори, хоће казана мобилисати негде?!
https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/657488188_1254335613520855_2498134785126044430_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=7b2446&_nc_ohc=vTPuCgbFIqoQ7kNvwF03JNr&_nc_oc=AdpD3eX8iVgXcgLR5Y2DJDC1Vq77NWM46Gw776AdCwZ_X61TW5ydjB69yrofHf_BgvE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&_nc_gid=dV2VfpzpITreWWa0-DW1rw&_nc_ss=7a3a8&oh=00_AfwSOelFBPDKwvjtN2A9-kEClnUz26-oOox-UJ1Qvlm2Cw&oe=69CF402A