Prijava

https://x.com/i/status/2038314107669987471

eo ovo bilo sa tog birackog mesta iz kule kacu dočla ćacad, ovaj glavni ćelavi ćaci je neki ozbiljan krimos koji gepekovo odbornika iz Apatina pored policijske stanice, sve snimljeno kamerama. Policija ga je uhapsila i odma pustila. Tužilaštvo nije pokrenulo istragu jer je taj odbornik rekao da su mu samo pomogli da ode kod lekara.

Vlasnik autokuće, prodaje ferarije i tako to naprednjacima, kumela od šiptarevog poluburaza. Dočo izbosne ofc

Sad čekam studentariju da vidim šta će sa ovim rezultatima, dal će uđe u skupštine opštine na plate i budžet i postanu deo ćacilend sistema il će da odjebu to.

Problem je što studenti moraju na te liste da uvlače matorce a tu je kukavičjih jaja na izvolte.

jer jebiga, ni jedna lista ova za koje se glasalo se nije zvala studentskom, imaš kojekakve kladovo ima nas, bor odgovornost, zvuk pravde, glas mladih kula bla bla

jedino prakticno arandjelovac bio studenti za arandjelovac-mladost pobedjuje, i to zato jer ih je opozicija nesto odjebala i napravila sranje oko potpisa pa su izasli sami.

eo i gradonačelnik zrenjanina pajsad SIMO SALAPURA bio u Kuli objašnjava šta je za njih ćaci. Organizovala se šiptarija odlično ovaj put jebo im pas mater

https://x.com/i/status/2038675943774937537

E sto smo bednici i glupi ko tri kurca svi, jebo nam pas mater pickastu

Доброе реко мелк/скелетор све су их мобилисали, из свох крајева па и овог зградоначелника да командује бандитима.

Drugari aj malo aktivizma, da se ovo zatrpa govnima. Neophodno je, traže degeni žvali da im da oružje da pucaju na klince itd. Da se satre to u korenu https://www.facebook.com/profile.php?id=61576473330491

Реално ови маторци у униформама из првог свецког рата и не могу ништа друго него да траже оружје да пуцају, лично мислим и да им дају ватрено да не би нико ни на кога пуцао, све ми ово делује ко психолошка операција.

Е преседник разговарао са путином наводно, добисмо гас неки ваљда за још 3 месеца немам појма

Hahaha evo i to sam vam sredio, pomrli bi ste bez mene

Није ни причао са путином сигурно, него са неким директором лукоила

Ено упали у зграду дал филозофског или неког тако факултета узимају снимке и тако то мало да се покрије ко је убио ону девојку

Niko. Ta devojka zvanično iz Šapca, niko je u ŠA ne poznaje, ni nju ni porodicu, sahrane takođe nije bilo. Ko zna šta se zapravo dogodilo. Mora sad da se lomi studentski pokret na silu i po svaku cenu, jer nakon vikenda mu je jasno da će na izborima izduvati apsolutnu kurčinu.

pumpaj aco šiptare to se traži

niko ne pumpa kao šiptar

studenti treba da postave ultimatum-da se raspisu izbori, sve mora da bude posteno, minutaza na tv za kampanju, sve sve, dok se to ne desi fakulteti ne rade, nema novih doktora,menadzera itd.da vidimo onda sta ce marva da radi bez neophodnih strucnjaka

i srednjoskolci da se prikljjuce, oni koji su treca i cetvrta godina.zanatlije itd

neko treba i da krene po državnim ustanovama i javnim preduzećima, bolnicama, bibliotekama i da jebe budžetašima mamu kmetovsku i da ih isteraju na ulice

mOrao sAm zBog pOslA iMam kreDit šKolujeM DecU razumi me