malo o rektumu đokiđu
Овај клип са бибер спрејем је дојаима све док не видиш преглупу жентурачу у првом реду како маше рукама у фазону нЕмОјТе Да сЕ бИјЕтЕ, ај склоните их молим вас.
Ај нек ћиптер да овим порњачама дозволу да бију ове дебилкуше да их не гледамо више на протестима, кваре све, сметају.
Што се тиче гледања више пута, мене јако плаши појава паљења локала по Београду. Делује као да израста неки нови земунски клан, који није под контолом никога из власти, веч некога споља, са задатком дестабилизације нове власти.
Нисам упућен(боли ме курац за београд и њихове локале и све остало), елаборирај.
Има она дебилна страница на фб неверовали или да, пајте сад.
https://scontent.fbeg4-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/658871065_1387484986756380_3708090345509600771_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=7b2446&_nc_ohc=l4qhi55RqBsQ7kNvwEYjNrC&_nc_oc=Adr2ThJ3UKWVFDGvVfhYdJGuXxf7KKNVrpfW28eZeTgAfKi76uiSRjqte5KG5Bqf-ng&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg4-1.fna&_nc_gid=7c2hVBmgutLj7AcEx0cQ2Q&_nc_ss=7a3a8&oh=00_Af1xj7fbjCYwpU1dMsSb1lHBb0j57N88_6QqjCkpzPdMTQ&oe=69D2DA91
Kakva fotka ljudi moji. Rektor Đokić!
Тое опис, а онда клип де он излази на балкон ко неки спортиста и диже руку ко трамп, а коментар дебилне странице - Dame i gospodo, budući predsednik Srbije!
ахахахахах
Nadajmo se, predsednik je kod nas manje više dekorativna funkcija, premijer je bitan.
Значи Брнабићка је сива еминенција, па могуће је, америчке школе и тако то, западни агент, поклапа се.
Glupanderski narod
Info iz prve ruke, da su panduri juče ozbiljno dobili po pičci, uspeli su ljudi u jednom trenutku da ih opkole i ispljevaju. U principu verujem.
Добра им је ова фора са бибером, ваљда оде мало и у очи поред оног штитника за лице
Brt oni suzavci što bacaju 7-9m koštaju tipa 400 dinara na kupindu, tako nešto. Ima i onih za medvede koji su u principu zabranjeni zakonom, al moš misliti
На фотки бар 10 милки евра
Ено на информеру бранко павловић бивши некторијанац кења нешто израел либан тралала
Царо, чуј ме!(пази мене да чује)
Jaka komunjarska pricica
hahaha kako se hajpuje rektum djokic šiptar upalio drugosrbijanštinu na max
nisu im dosta bile kojakeve marinike djilasodi i slicni majmuni
sad slusam spinove kako se rektor nije prodao, minvajl nema ko nije najebo, gomile profesora dobile otkaze, profesora nastavnika poizbacivano iz škola
ali heroj rektum izdržao pod sns-om dva mandata
Def je stanje ocaja i trazi se prelazna varijanta kolonijalne uprave.
извините што сам мало скренуо с теме, али не могу нигде то да нађем.
https://i.ibb.co/dw5xcgLt/Screenshot-2026-04-01-100125.jpg