Prijava

https://www.facebook.com/nevena.grubac/posts/pfbid02tCVPKcaAoxhiSn4WJiWiqfK4N8M3PcaCD6HYBKa7Sssz8XBhD5Ae9xfLnpGAVE1dl
Покушав копи-пејст овде на сајт нешто неће, ал ео линк!

hiljade godina robije bukv

lažni studenti everywhere, šiptar na lokalu pravi fantomske liste na max

Скелетор

Tl/dr

Само оно што већ знаш у писаној форми.

a šta sam rekao nego da će šiptar ovoj index mirjani da namesti tender

https://x.com/i/status/2026744442950951058

Нек једе стока, за боље и није хахах

Olenik me blokirao na tvireru samo koveshiboru da javim

О Л Е Н И К која је то етничка припардност

neka placena nvo kuravela poreklo nebitno

sad načao na jovorpediji i to je sve sto treba znati:

На протесте Србија против насиља (2023) позивао је са трга Мајдан у Кијеву.

Мислим да је он дебил који дрка на наzzиукрајину, сећам га се са НДХ1 и тако тих програма смарачких ујутру

ma bio je svuda jos od cede jovanovica, klasican nvo birokracki parazit čas peder čas ukrofil jebo im pas mater sorosevsku

ono jbt

2020. године нашао се на листи Грађанског демократског форума у оквиру коалиције касније Уједињена демократска Србија, коју су још чинили Србија 21, Лига социјалдемократа Војводине (ЛСВ), Војвођански фронт, Странка модерне Србије (СМС) и неколико искључених чланова Демократске странке, на челу са Горданом Чомић. Коалиција је изашла на Парламентарне изборе у Србији 2020. које је опозиција бојкотовала. Упркос томе, нису успели да освоје ни један мандат, односно само 0,95% гласова7. Без обзира на то више чланова са ове листе ушли су владу Ане Брнабић где је Гордана Чомић постала министарка за људска и мањинска права.

ćiv bio aco šiptare

sećam se i ovde neki jeli govna kako čomićkini zakoni nisu ništa strašno i onaj rodni jezik jebo vas ker šatro neće ništa da vam bude

Mirjana koliko se sećam izuvali kako su radili, džaba im sve, ugasili su pre ili kasnije.

to resis ocas posla, ribrendujes i dovedes beloglica ili tako nekog drugog retarda stvar rešena

dačić na apratima red je da malo mejnstrim krindža predje i na ovaj sait

ahahah samo da koferče ne ode do kurca lol