Prijava

vratio se miris do jaja

Da, miris slobode i samostalnosti. Miris Njegoshke prshuti

sheshelj hegemonija srbophilia, cara.

koveshibor najprovidniji majmun

Uvalim ti kruti :D

*kurti

Хоће бити најнебитнији генерал мојсиловић на вежби?!

mooooočvani otkazali blokade el su poslednji ostali na ulici

živ bio aco šiptare

Svako par meseci se vratim na jednu istu tačku, da ljudi, naprosto, ne zaslužuju ništa bolje od ovoga i ne treba ih žaliti (sem baš male dece, ona ne zaslužuju sranja). Poljoprivrednici, prosvetari, zdravstvo, studenti...Bukvalno ničim nisu doprineli u proteklih skoro godinu i po dana, da ne pominjemo tri, pet, deset poslednjih godina. Nula, ali nula odlučnosti, hrabrosti, muda - ništa. Ovo što po lepom danu ljudi izađu napolje i prošetaju ulicom da ne računamo.

Žao mi je ali bio sam u pravu da žvalavi, sve što je trebao da radi kad je pala nadstrešnica, je bilo da ljude pusti da se izdivljaju, izduvaju, saseče nekog malo kao simbolično i sve bi splasnulo za desetak dana. I naučio je vremenom, mora mu se odati priznanje - jednostavno, daš tim ljudima što su kao došli kordon policije da na njega viču sram vas bilo, i uveče kad im dosadi odu kući.

studenti...

čuš studenti nisu ništa doprineli, pa doprineli su da šiptar pljačka još više i jače i pojača izdaju na max. Naravno to je nusprodukt a ne namera.

Doduše doprineli su i da je kontrolisana opozicija na 1-2% i da su i najveće mentolčine opozicije koliko toliko shvatile realan uzrok problema u nato prćiji ćacistanu.

Ne može jbg u pravu su ovi ljudi iz Bogatića, seljaci završili u pritvoru, moraju sad da se jebavaju sa koječim, onaj Kokanović leži iza rešetaka, seljaci se razišli...Moraju seju...Pa majku vam jebem sve vam žega spalila pička vam bre materina glupava. I Bogatić u fazonu dojte podršte nas - kad brate, svaki dan da dolazim da te podržavam, goni se i ti u kurac.

Seljaci su dobro postupili, isto kao i studenti. Jebe se nekom malograđaninu iz kruga dvoike dal će ovaj imati čime da se prerani i održi gazdinstvo. Nikog ovde više ne boli kurac ni kad tuku i gaze studente ili poljoprivrednike.

klinci moraju da čuvaju sami sebe. što i rade. Neće im ovde puno pomoći matora žgadija ili očekivati neku veliku promene od stoke koja navikla kereći da živi ceo vek i ne zna za bolje.

Ovo trebaju buduce generacije da pociste u narednim godinama iskljucivo svojim snagama, ko pomogne pomogne, al ovo je njihova borba. Ovi ostali su svi ispusili.

I ne treba. I studenti i poljoprivrednici imaju i ruke i motke štangle alatke, ako nemaju može jeftino da se nabavi držaljica za ašov motiku u polj. apotekama i na pijaci. Ništa bez muda dobri moj Carimire, uostalom, tako je i pošteno.

hajpuju se klinci, boli njih kurac sto su svi drugi patosirani, oni nisu. Imaju svoju agendu koju guraju, rano u ćivotu su naučili ključne lekcije...stvorili su novu kolektivnu vrednost. Neće to da se baci nema šanse...pitanje je samo procesa kako će to da se preusmeri i da na kraju poentira...rade klinci jbg, ja ti i jovor bakic mozemo palamudimo kako treba zgadija da se vija po ulicama dugim cevima i motkama.