Prijava

f) blokaderi teroristi ustaše ih orobili

Realno ko drži toliku "ušteđevinu" u kući, al oped to su ćacad...

a gde da drži u banci pa dai pokradu ne radi se to

vrv ljudi nisu čuli sa podrumski sef ili zakopovanje pod zemlju kombinacije

aj zamisli te neke seljake koji šljakaju po ceo dan, radi im fazon hepi neko govno pomalo poslusaju usput bude i neka pesma i budu kolaterala aci siptaru.

Cela kmetoslavija je tako ćivela pod josipom ustašom

40 kila psenice za kilo zuzua u Maksiju.

seljaci su izpizdeli, jescete crkotine i preradjena creva, kurac ce vise da rade.

neće se desiti, lobi će da uveze jeftinije a seljaci da idu u fabriku, to je od 5okt naovamo bio master plan. Ako treba biće i kredita za nabavke uvezene robe za srpskog kmeta. Oh wait that is happening.

Zašto je precednik nam izabrao Vranje za svoje "obraćavanje" širokim narodnim masama opravdava stara izreka "Kod nas u Vranje nema laganje, 100 kila svinjče, 200 kila mast " samo što ovaj put nema plus čvarci, jer su skupi ima samo sendviči ,jer ste glupi!
Naravno u svoj leteći cirkus je doveo Macuta, Dodika i po kojeg sveštenika, jer kakvo je selo bez doktora, šumara i popa.

Morao da pojasni neke stvari da mu opet Madjari ne uzmu deo kolača.

Овај председник имитатор је одлично наплатио то што личи на преседника

lepa biznis priča, ličim na šiptara aj unovčim to

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-nudili-su-mi-nobelovu-nagradu-da-priznam-nezavisno-kosovo/wrfm9k1
nisam citao ali naslov je vrh..njemu nude stvari da se odrekne od dela teritorije a on u fazonu ne, ne cuvam ja moju srbiju.

ovo je klasičan spin, kao ono ćivi gavrilo ili za našu decu. Šiptar koristi jevrejsku/cionističku doktrinu spinovanja, saftaju ga zapadnjaci što se tiče spinovanja jok aci šiptaru će neko da poveruje

sta znam oni arapi kupili bg na vodi, tramp hteo generalstab i okolinu.svako ko ima kintu moze da dodje kod ludog siptara i pita kolko cenis to i to

arapi su kriptoješe nebitni likovi, sve je perionica para preko jevreja. Bg na govnima je mali dubai koncept.

da to je za nas VIP.bas po uzoru na dubai.

Јес вип има доста вип проститиуције

malo se pucalo na studente nocas stanje redovno

Ел губе назадњаци избор у ових 10, једва чекам резултате