Prijava

bg i ns včrs + užice počistili sve meleone koje šiptar utrošio u kampanje zadnji par meseci sa babama i krezoshima prvosrbijanskim

VUČIĆ U STRAHU ZBOG NS

NOVOSADJANI I VOJVODINA SU NULTI PROJEKAT BRAĆE VUČIĆ I TU SU PRVO IZGORELI
JER SU IM ZAPALILI PROSTORIJE SNS a

VUČIĆ SE SPREMA DA ODRŽI SKUP U NOVOM SADU NA KOM ĆE BITI VIŠE

POLICIJE I KRIMINALACA U OBEZBEDJENJU NEGO DOVEZENIH ROBOVA ZA MITING

VUČIĆ JE ANGAZOVAO :
OKO 1200 ŽANDARMA,
POLICAJCE IZ SVIH GRADOVA UKLjUČUJUĆI I INSPEKTORE ,

NARKO DILERE UKLJUČUJUĆI I ONE IZ BOSNE KAO I PRIPADNIKE BIA ,VBA I VOA DA OBEZBEDJUJU SKUP U NOVOM SADU…SVE UKUPNO BLIZU 5000 LJUDI

OVIM POTEZOM VUČIĆ ĆE SVE GRADOVE OSTAVITI BEZ POLICIJE TAKO DA NEĆE BITI KO DA SPROVODI ZAKON DOK JE MITING U TOKU

I zato svi koji ne dolaze u NS treba da najave blokade svojih gradova i popuštaju kojekakve buve, kako bi murija morala da ostane tamo. Nadam se da više niko nije dovoljno tupav da na ovaj vašar dolazi goloruk. Žvalavom je potreban pičvajz, već godinu i kusur gleda da do toga dođe, i po svemu sudeći dobiće ga.

Dobiće pičvajz, zato je i uzet petak a ne neki radni dan. I dobiće u tom pičvajzu jer svaki taj retardirani kereći okot prima 300k mesečno saće dobije i bonus jer samo radi svoj posao

Al mora tako i to ide šiptaru dalje na štetu a ne korist

jeri kosto reko siptar najbolje pumpa

To na stranu - čekam da vidim oće li se neko udostojiti da izgovori nešto konkretno, tipa naoružajte se čim mislite da treba, ili barem ne dolazite nespremni, ne smemo ih pustiti u grad, branimo grad po svaku cenu...Bilo šta. Ako bude kilavljenje i prenemaganje i kojekakva gandijevska sranja, opet će narod dobiti po pičci ko i prošle godine. Lepo kažeš ostavite žene i decu kod kuće i dojte, to je dovoljno.

pa biće ovo drugo, trg se zauzima dan ranije i pet dana ranije, ne ide se na obode skupa da se jede govna pred murijom opremljenom suzavcima i glumata žrtva sutra jer smo većinski govna

al na kraju krajeva nije to ni studentska borba, tu vrslja sve živo a po picki dobiju naivni

Sto se mene tice ja bi pustao ova govna da pisaju po svima (neutralnim) budzetasima na max, a ne da im neka vesticara ofarbano u crveno donosi slobodu dok su oni pametni kotkuće. A sutra desi komšo teška vremena hehe

ali ima i drugi faktor, da imaš posla sa bedno organizovanom ćacadi na sendvaji, i na kraju da se ispišaš po njima je dobar gušt, da ih neko pogodi jajetom i jogurtom i kaže ciganje majku ti jebem ogavnu neš u moj grad... ta kampanja se do sada pokazala dobro jer ovima su samo koejkakva ciganjska govna ostala a rendom budžetaš primljen preko veze neće to da radi jer ipak ima neki svoj koliko toliko ponos iako uredno glasa za šiptara a nikad to neće priznati jer zna da je blamara

imaš i treći faktor u vidu uDbačenih elemeneta koji su recimo prosle godine uspeli odlično da razbiju studentski skup ispred filozofskog i najebu se majke kako gradjanima tako i npr sarulji i svima prisutnima.

Ono je bila baš cista navlakuša marva navučena u jednosmernu i klasicne provokacije preko topovskih udara i navijackih falangi

https://n1info.rs/magazin/ljubimci/sisanje-moze-promeniti-ponasanje-psa-ali-razlog-nije-samo-novi-izgled/

Najlepši planovi za rušenje diktature i mafije se nalaze širom interneta.....

Studenti POBEĐUJU!

Mora na silu da se slomi NS, da se pokažu mišići i ispiša po narodu, u fazonu eto došo sam šta mi možete, idem gde hoću kad hoću, čiji grad - moj grad itd. Ali vrv će biti scenario ko prošlog leta, jednostavno, doće gomila ljudi sa svih strana, i neće biti goloruki. Žao mi je ali ja očekujem bezumlje.

Mora na silu da se slomi NS,

isto, al aj budemo realni.

Kolika količina naroda je potrebna da ovi retardi procene da im se ne isplati da prave provokacije, recimo 10% ns bi bila dovoljna. Fazon 25/30k, to očigledno nemaš jer bol u kurcu i privatni problena i neko treći će da završi.

Doće sa strane kao i uvek što dolazi štimela, šarulja, ndh1 i ostali da se nasnimavaju a kerovi će bukv da odrade celokupnu režiju jer tako su u mogućnosti.

Pa šiptar aca ne sme na tv duel a pajsad sme u NS na trg slobode. Kako ako nije režirano?

ostaje jedino faktor da se otme kontroli...

Kako to obično biva, oni koji su do juče žderali pod šatorima SNS-a , i uz pomoć SNS-a zavlačili ruku u državnu kasu , će prvi da masakriraju svoje gazde čim osete da je kraj blizu, studenti nisu nadležni da to spreče, a ni da se mešaju u " kumovske veze".

sme u NS na trg slobode

Nije u pitanju da li sme ili ne već naprosto mora. On je siledžija, i vredi koliko je silovit, vrlo prosto. Na toj bazi mu budže kampanje i političku ličnost, za sve se pita, o svemu odlučuje, on je ćaća, iako je realno pička u duši. Za ovaj bol u kurcu se ne slažem uopšte, reagovaće Novosađani na ovo itekako, a i sliće se masa ljudi sa strane. Ozbiljno, ja očekujem svakakva sranja, kamenovanja, bakljade, haos jednom rečju, jer besni su ljudi naprosto, i masa će doći da jebe mame mamine. Niko neće da deeskalira ovo, studenti se izmakli, takozvani zborovi pozvali na spontanu reakciju, niko neće preuzme odgovornost. Bojim se da neko ne nastrada.

...Jer ovo nije "dođite da odamo počast, mirno iskažemo neslaganje" itd već - dođite da žgadiji pokažemo čiji je grad i gde su došli. E sad kako će to sve shvatiti kojekakvi profili ljudi možeš da pretpostaviš.

sve to ok al nemas kapacitet ako je murija resila da te nalupa jer kerovi su sazdani po eu fašističkom modelu, kosto reko ostane ti da zalijes govnima ove kmetine krezave koji dosli po partijskoj duzonsti i ciganji za sendvic pa da gradjanstvo izjebe zgadiju i svi se smeju posle

to jedini realan domet na terenu, govor ace siptara nece biti ometen i to nikog ne treba da boli rac za to sto oce/nece

ceo siže jeste da će skup da se održi i koliko god to narodni novaca da košta neka košta, kroz propagandnu mašineriju će stvar da prođe i dopre do jovorove stare koja će kaže ćivela srbija i posle dobije i priliku da glasa u nekoj drinskoj prikurčevini da ne mora do bg

masovno štampaju petoduple lk za naše prekodrinjane svi redom pričaju o tome