sve u svemu nista od ovoga isto kao i sa zvucnim topom, tek ako dodje do 6oktobra ima o cemu da pricamo
top je sto je svakako zakazan skup na trgu slobode na dan kace aca siptar usro da odrzi
a beogracke picke da cute lagano i da kmeče pod acinim ćacilendom
(kme partizan kme zvezdale)
Carimir sfatio
normala, pa futog i vjeternik nisu neka prigracka naselja govnograda vec srpske atine (sa te strane trebala bude ćacilizacija) pa ti gledaj mejmune
ogledo jutros, sarulja jos jedan od kontrolora haosa, fazon ko ndh1 ako nema ace siptara nema na cemu ni da parazitira
ta prica vazi i za tkzv jedinu slobodnu KTV koja sustinski isti posao radi kao ex solakovi mediji a po cemu sarulja toboz kenja jer tamo nema prostora
pa ja mislim da prica totalno realno.to-lako cemo sa sipijem-je za naivcine.i lepo objasnjava sipijevu strategiju.iskusan politicar, jedan od malobrojnih koji poznaje igru.
jede govna šarulja, šipi je kolonijalni namesnik.
Ako njemac/ješa savetnik kaze stop - šipi cvili. Šarulja se odnosi prema šiptaru kao da je on neki gazda ovde. Sama ta činjenica njega kompromituje kao opozicionara.
Al i osrao se, nije grama predvideo da će NS skup biti odložen već variajnta HC nasilje krv na sve strane
i da dodam, ova helmkast produkcija solidno sumnjiva u ranku balkan infoa okad isprozivali sveštenika sašu petrovića da je udbaš
pa nije sipi glavni naravno ali je njihov predstavnik.ne mozemo da se borimo direktno protiv ursule itd lompar stalno ponavlja u zadnje vreme da sipijevog savetnika placa nemacka vlada lol to stvarno nema ni u africi..ako narod nije dovoljno nacionalno osvescen mozda prodje i resenje kao u cg.
možda se narod busteruje to bi nas spasilo
Posmatram komšiju pandura i njegov nakot na letovanju, bahatost, primitivizam izbija iz njih na kilometar, sin sa vidljivim znacima zaostalosti sav na oca, jadna žena za varanje koja sve to trpi i masa ljudi koja se trudi da izbegne kontakt očima sa njma, podsetlo me na priču o čuvarima reda u logoru Staro Sajmište , koje su doveli iz ruralnih krajeva Hercegovine, pa su kad su im prvi put nazuli cokule padali , padali jer ne umeju da hodaju u cipalama, to nisu umeli ,ali da biju logoraše kao manijaci ,to su umeli.
Pade mi na pamet, šta ako studenti pobede, gde ovakvi i njima slični koje je žvalavi gmaz željan vlasti oko sebe okupio, gde će ovakvi da se zaposle, pa to kao ni njihov gazda žvale ne ume ništa da radi, a takvih je prava jedna armija, što policajaca, što retardiranih političara, direktora i državnih službenika, (unapred se izvinjavam osobama sa rođenom ili stečenom retardacijom i zaostalosti, ovde se radi o moralnim i kulutrološkim nedostatcima). Da ih strpaš u zatvore ,opet su na grbači naroda, da i proteraš u svet, brukaće nas, ne umeju da se ponašaju kao civilizovan svet, da ih daš najgorem neprijatelju, pa nemamo baš toliko velike neprijatelje....
Zato ako je rešenje dobrano okrvariti ruke, neka bude na pravdi Boga, svi za sve, na kraju krajeva, ni oni nas ne štede.
Napraviti studentima čistu osnovu za početak, platno na kom će iscrtati pravnu i narodnu državu svih ravnopravnih građana, a za nas koji ćemo se isprljati, Bog će ispisati zadnje reči.
Amin
Moj komša dijametralna suprotnost što se tiče i panduracije i porodice, sjajan muž i ćaća, gaji ovce, rinta na njivi, sinovi 7 i 9 rintaju zajedno sa njim, dobro ih vaspitava. Drugi pandur 1 umro ove godine od srca, mlad, 42 godine, izvrdavao da ide na bilo kakav protest i bije ljude sve vreme, imao baš problema zbog toga. Ima naravno i ovih i onih, videćemo. Ne znam baš koliko će taj neki idući saziv imati snage i kapaciteta da se sa svim izbori. Empatiju na stranu, revanšizam bi morao da bude takav da o njemu govori narednih 5 generacija. Najmanje što možemo je da pola do milion ljudi ostane bez prava glasa zauvek, i da se uvede nekakav koeficijent nešto za buduća glasanja. To ako nismo u stanju da uradimo, vratićemo se na isto ovo pre ili kasnije.
jbt koji ćaci moroni, prilikom kupovine su se morali obavezati da softver neće biti korišćen za kršenje ljudskih prava ili nadzor novinara i političkih protivnika
inače vidim učilo se i od brata orbishe hahahah