u pravu ortak, samo bez kurta/murta rešenja
neka vlada šiptar koliko je potrebno, jer šiptar pumpa najbolje
Ja sam za ukidanje demokratije i uvođenje nekakvog sofisticiranog, intelektualnog fašizma, ali mene niko ne sluša :) Ako oće deca đej parade i da budu alfabet frendli i da se puše kurci EU da bi nam obećali proširenje 2053. neka im nek rade šta im je volja, sad je njihovo vreme.
Šta bi ti sad, neću Đokića kmeeee
ima da ćutiš i da jedeš šta ti se sipa, jer nisi našao za shodno ni proteste da pokreneš i vodiš, a kamoli predložiš nekog normalnog prosrpskog, proruskog proEU kandidata, tako da - tišina.
Šalim se malo, nebitno je to sve na kraju krajeva, jer, očigledno se kao društvo nikada nećemo ustrojiti i unormaliti, od toga nema ništa. Peljaćemo kako znamo i umemo do neke naredne veće kurcobanije, i onda će opet nekakav tito nešto da se zacari i zavede samovolju, jer tome vremena krize i nevolje služe.
pa dobro prvo moraju da dođu u poziciju da se pitaju, trenutno smo u fazi fala klinci uradili ste više nego što je iko drugi mogao da zamisli teoto. Mislisli smo da ste slepci koji drkaju mob 0/24 (zapravo to i rade) al odrađuju i terensku šljaku lol
Jedino što još nismo probali je EU.
Tu mislim na nas, srbijance.
Specifikum je da se pokret vezao za narod i bukv jedno bez drugog neće da ide.
Dok je podrške u narodu pokret će da traje, jedno uslovljava drugo.
Na kraju krajeva studenti i jesu samo narod i dok je sinergije ima čemu da se nadamo. Umeli su uvek da opipaju puls, to mu dodje kao instikt za prezivljavanjem bukv.
Lol
Danas ceo dan slušam čitam kako nam je žvalavi majmun za 0 dinara dao budućeg predsednika i zabio samom sebi antologijski autogol, reko - dobro možda je to i bio cilj, da se žvalavom kog su realno odavno potrošili nađe zamena, radilo se na tome dugo već - jok mori, glogov kolac odma po rebrima na sam pomen tako nečega. Tako da ko ga jebe, uostalom, ko smo ti i ja da ljudima uskraćujemo mogućnost da uklaviruju stvari na teži način.
Odradila holivudska mašina svoje, isprogramirala valjano ljude. Ne damo mi našeg heroja, sva se sila i nepravda urotila protiv njega, al gle eno njega na balkonu uzdignutih pesnica i ozarena lica, samo hrabro đeco imamo još mnogo važnih utakmica...Tipičan arhetip, no dobro, neka ljudima, nek se ogreju bar malo na nešto u ova teška vremena. Uostalom možda Đokić i bude valjan, možda za vreme njegovog eventualnog carevanja nečega izniknu 3-4 valjana pametna čoveka, viđećemo.
čuš ko smo, pa druga generacija komunista koja ne želi da gleda treću ajbt
Hihihihi ima da uzimamo titule do 2034. minimum, jeptese Bombaši i Krindžgardeni puknite
rektum đokiđ ciganj tose nisam nado
kažu i da je aminovao lobiste rio tinta, da je potpisao prostorni plan za bg na govnima i još porušio neke objekte od značaja al selo svašta priča
svi: daj kurtija taj se bar bori za šiptare
idi do Decana i pitaj za Kurtija, cuces sve najpozitivnije.
šta ću do dečana, i srpskoj ljisti je preljepo
srpska lista nema nikakve veze sa njim, Kurti je legalista i nece da ima nikakve veze sa krvolocima na obe strane
čuš nema, samo potprecednika vlade sa ljiste na nagovor ace šiptara i donacije
Kurti je još malo doviđons Bombi, i on odradio svoje.
nema jedne ex rep da se komuno udba raspala
Vidi ovako, tebe i mene što se tiče mi smo
- dozvolili da šiptar zajaše
- dozvolili da jaše dekadu i više
- nismo napravili normalnog kandidata
- nismo imali muda da ovo satremo ognjem, mačem i golom silom
jednom rečju ništa se ne pitamo, mi smo negativci u ovoj priči. Ako klinci oće da nastave sjebavaju ovo nekim drugim program paketom, neka im, nemamo mi šta da im kenjamo.