nači katabaza
hahahahhahaha jebiiiiiiii
https://pbs.twimg.com/media/G6nhBAKXoAA_gpC?format=jpg&name=small
preduzimaju, nema više šta da se razmišlja.
i ja bi voleo da skroz nestane benzina i struje i vode.jebe mi se za benzin mnogo, sta je problem - nece moci da nam stigne pasulj i luk iz kine.aj sve ali uvoz hrane iz kine.preko toga ne mogu da prdjem.selo moze da nas odrzi neboj te se.benzin je zlo, ljudi ne mogu da potrce 25m.bez njega sve ce da se vrati u normalu
samo strpljenje braćo, vreme radi za nas koliko god brzo da tonemo sveukupno
eo jos malo 90e petrol majmunisanja - jer narod voli ta prošla lepa vremena
Тонемо џумле како год да окрену неутралци и назадњаци којима партија одговара јер имају посао на ком ништа не раде за 70к.
Како ће кметине на посао сад кад нестане бензина уууууу, бајсеви у сред зиме, па шта је ово Финска?!
nači katabaza
ПОЧЕЛА КАТАБАЗААААА!!!
lepa režija ovo ispred ćacilenda, đilasoidi uklanjaju šatore na ulazu u skupštinu
Realno takozvana opozicija je u najlošijoj priči, jer ispali su iz baš svih kombinacija i niko ih ne jebava ni 2%, treba im dati malo legitimitet. Sad našli da sklanjaju kad ćacad treba da se posmrzava.
ajde da narastu bar do 5% i da se zabrani studentska lista pa da žvalega raspiše izbore a mi da glasamo jer bolji je i djilas od žvalenciage
Нецтор Нецтор!
Na takvim izborima nektor ide na 15% ali Aca Šiptar i komunjare i dalje vladaju
Мени доста.
hahah pa ovi ne znaju ni žicu da preseku loool
Нису могли да прескоче оградицу од метар
Je l' neko ovde bio živ i dovoljno svestan okoline u prvoj polovini '90-tih?
Čini mi se da ovde ljudi baš ne kapiraju posledice nestašice goriva.
realno samo kriza ovog tipa bi pomerila ove neutralce što samo hoće da vode svoje bedne živote. Znači tek kad debela guzica oseti ladnoću direktno na koži krenuće nešto da razmišljaju. Do tada i pomije su prihvatljiva hrana.