Prijava

aco siptar cilja na erinu i lepinu publiku..da li ce to uticati na rezultate izbora pitanje je sada

e alo koveshi otvori svoju temu pa tamo jedi govna

..da li ce to uticati na rezultate izbora pitanje je sada

samo da je bensedina biće sve OK

kažu da je u pitanju punkt vjekoslava (ogulina) šešelja

Čim je pušten iz Haga, bilo je jasno da je takav ološ potreban za totalni genocid nad narodom u Srbiji, sve je jasnija linija taloga. Žao mi jedino nevinih ljudi koji će izgubiti glavu kad kulminacija dođe do vrhunca.

Ne slažem sa tom teorijom da je šešeljuga pušten od strane Haga da sjebe Srbiju.
Zapravo on je prvi koji je naneo direktnu štetu žvalimiru ukazujući da ja američka pudlica. To je tad bilo na nivou teorije zavere jer šešelj jbg

Posle se majmun prodao za džip jer je ukalkulisao lične ambicije i ukapirao da je to najisplativija varijanta, a pošto nije srbin dođe mu na isto. Eno sad piša po dodiku kako je izdajnik do juče bilo sve top.

sama činjenica da je sad žvalavi šiptar gazda vjekoslavu dovoljno govori o visini kazne i mimikrije

ofc seseljuga bi propao davni dana da nema dovoljno krezavih komunočetnika koji piju ova govna i dan danas

Segregacija koju žvale sprovodi je odlična, a još bolje je što se preliva i van granica, pa se jasno vidi sistem spojenih sudova sa Hrvatskom i Bosnom, podgrevanje fašizma, uvek je dobar recept za još koji dan na vlasti.

obilaznica mrka kappa

Човече коко насумичних странака има у скупштини, наишо сам на пренос, гледао пар минута, која смејурија, неки „Нови покрет Србије“??? Шта је ово мајку ти.

Budzetirana lica, to onaj miki aleksic i onaj novakovic. Djilasoidi u osnovi

Ео нека Селма Кучевић лапрда нешто Босна тралала.
Видим солидна цупика, нека Ана Гроздановић за балијандерако тржиште, или пола Ане, ајде.

Јово зна све о њој сиг

Predsednik Interpola Ahmed Naser Al-Raisi dodelio je danas ministru unutrašnjih poslova Srbije Ivici Dačiću „Medalju posebnog ranga“.

to je sam kupio koferče (od naših para), postoji tarifa sig