Prijava

Ne moze ćaci da preleti, jer je otpisan i beskoristan.

al brat orban gospocki izačo priznao poraz, nema jedenje govana, ćacilenda i koječega.
Đarme nisam vam bio dobar, teli ste briselski sorosoidni kurac. Evo izvolte al nema kmečanja posle.

Čestit čoek lol

Ne moze ćaci da preleti, jer je otpisan i beskoristan.

ko ga otpiso? kome je beskoristan?
šiptar je bukv na direktnoj liniji gde i ova mađarska buduća vlast.
Usrulja-Kokainski alijansa

Ne moze da preleti, jer nema kapacitet za let. Prestani da ga sažaljevaš.

Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen rekla je da "srce Evrope večeras kuca snažnije".

Kod kgb-a otpisan već par leta, nebitna stvar bukvalno. I dalje je u matičnom jatu davosa i sorošidoa.

Doduse malo su mu aminovali zvucni top al i u kgb ima ćacija treba to razumeti.

Reko šta Mađari dobijaju sad konkretno kad se toliko raduju? Prajd u trajanju od mesec dana? Više migranata po glavi stanovnika? Oćel smeti žene da voze kola sad?

Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen rekla je da "srce Evrope večeras kuca snažnije".

brt kokainski jaka šmrkanja ima budu večeraske

A vole braća Mađari Ruse, nije kao da su im se ovi usrali u život 1848, pa opet 1956. A i za 1945 im nisu baš zahvalni, pa sad možeš da baziraš kampanju na nemojte slučajno da pomognemo Ukrajini, a sam kradeš pa šuriš.
Mislim ko bi reko da to neće da prođe...

koliko vidim vole da uredno opet i opet dobiju popicki od rujana

A slušaj drekavca, "nacrtali rusku metu sebi"
Kučko, molim te, Rusi ne mogu da zauzmu Kozojebovsk u Nižnjem Kozojeblju, a će urade nešto Mađarima.

Rusi ne mogu da zauzmu Kozojebovsk u Nižnjem Kozojeblju će urade nešto Mađarima.

Do juce iranezi nisu mogli nista cionistima eno sad kmeče oko kojekakvih pregovora itd.

Probaj samo razumeš ruski arsenal ako iranci mogu odrade što bukv niko do juče znao da imaju. Jesi drugosrb brt i to onaj max

Hahahaha ali pazi, nisu ih pobedili, nego su ih ubili na mesto. Znači dokurčio je trbonja baš baš.

Do juce iranezi nisu mogli nista cionistima eno sad kmeče oko kojekakvih pregovora itd.

Probaj samo razumeš ruski arsenal ako iranci mogu odrade što bukv niko do juče znao da imaju. Jesi drugosrb brt i to onaj max

dreeeereeeek, dreeeereeeek, dreeeereeeek

Stvar je što rujani neće to da odrade, ako ne bude potrebe razume se.

Mogli su poravnaju kijev 20 puta do sad da je to bio cilj.
I naravno kao sto bole kurci nekog briselasa za ćivote i lov ljudi po ukrajini da se šalje na front, tako će ih sutra boleti i za đarme ako bi eventualno mogli da se koriste kao topovsko meso za nastavak rata.

i smanji da mi delješ kurac postaje neprijatno lol

Al bukvalno bilo kakav napad na Mađarsku jednako rat da NATO moj geopolitički neposmeni drekavi prijatelju.

Joj kad dobije sad pare moj brat VOLODIMIR, joj al će da roka!
ŠBAOOOO!