Nato lol, pa španija nije dala vazdušni prostor da se dejstvuje na Iran, Italijani takođe. Franci odjebali amere oko intervencija itd.
to se uskoro vraća na granice iz 90ih, čuš nato hahahahah
vec je silazio sa vlasti, nije mu ovo prvi put.
Jak siledzija, ok braćo pobedili ste idem sad da vidim gde ima jaka czorba.
Caro, kad ti kažeš da će nešto da bude ja mogu opušteno platu da stavim da de to neće desiti.
Orban bio bukv. jedini prijatelj ukrajinskog naroda, pozivao na pregovore, primirje, stopirao keš, znači stao bi rat i zelenski ne bi više mogao kidnapuje ljude po ulici i šalje ih na ratište.
Pa odluči se je l kontrolišu cionisti sve i svi su njihove marionete ili svako sledi svoje interese.
Mislim je l će ih šalju u rat protiv Rusa ill će ih odjebu? Msm ako možeš sa prevaziđeš trenutno šizofreno cepanje i kognitivnu disonancimkoja te piči na max.
Miščr no još mi ne objasni kako će Mađari sad žive bolje i zbog čega tačno?
Nisam ja to rekao, rujanele to traze a trampaleo malo malo pa ih zapisa.
Ima da se vrate na hladnoratovske granice na keca moguce i da se ugase.
al nato bajo znoooš, znaju se neka pravila.
Kako bi stao rat? Jedino ako veruješ da je i kgb prijatelj ukrajinskog naroda (a nije ni ruskog). Napad na Ukrajinu je bio planiran već 20 godina.
i da rat traje 10 godina vrv.
Nego brt šta je finalno planirano.
Da se smanji broj slovena i zatre pravoslavna bratija, el to?
Pa Melkore, Orban je korumpiran bar ko Vučić, samo to da smanje, ne da reše, da smanje pa će bude bolje.
Isto ko da pitaš kako ćemo mi bez Šiptara. Samo čed mađari imaju muda da zamene nekog ko im se popeo na kurac sa njegovim sranjima, dok virdžin Srbi još mrse muda
dreeeereeeek, dreeeereeeek, dreeeereeeek
Evo braćo, strpite se. Još malo pa će sa se raspadne EU i NATO, onda Rusi kreću ka Dunavu. Izdržite do tad, pa ćemo onda da smenimo Šiptara i da zavedemo PRAVU patriotsku vlast.
More treba se učlanim u SNS i da vas jebem.
Jer da jebani budete vi volite.
Iza svega stoji jednostavan mehanizam, poznat u narodu pod imenom ,,dal baba dinar da udje u kolo." Kgb, i ostali ranije pomenuti su preinvestirali u svoj poduhvat i sada im je preskupo da se povuku. Ista stvar je i sa trampom. Svi znaju da je i ostalima preskupo povlačenje, pa se igra nastavlja. Sloveni dodju kao kolateralna šteta. Koliko je samo staljin pobio?
el tebi makar jasno zašto u mađarskoj postoji mogućnost tranzicije vlasti a u srbiji ne postoji?
I Mađare isto boli kurac i za Ruse i za Ukrose. Nek se pobijaju kad su rešili. Što je stav koji mogu da poštujem, iako nije moralno za odobravanje.
pričaš gluposti najbukvalnije
https://x.com/i/status/2042734394973077653
Pa da, ovo i znači to. Idite kući, bole nas ono za vas
Ovo sve miriše na kraj ere. Sile gube moć da mišićima pomeraju granice. Ide se na kontrolu, jer rasta više biti neće. Pojavljuju se pukotine, kao u Srbiji, kroz koje probija svetlost. Orbanov gubitak vlasti je najava kraja vlasti sile, a ne njeno ustoličavanje.