Prijava

Malopre pročitam ovaj superhajp kod drugara, doktora, civilizovanog, obrazovanog i recimo pametnog čoveka

Nijedna razbijena glava, nikakvi kapuljaši, nikakve fantomke, ljudi rekli NE diktatoru.

Pa kakav je to onda diktator jebemu dan xD Kakve smo ovce, ja ne verujem. Porazilo me je zadnjih meseci to da među ljudima koji podržavaju pokret PUMPAJ ima jako jako mnogo jako glupavih i naivnih ljudi koji su na bukvalno istom levelu kao botovi i ćacad, samo umeju da se služe pravopisom i ništa drugo.

danas svršica na pad orbanele...za tri dana će se sve zaboravi i traži novi dopaminski bust

Boli koliko je ovo tačno.

Dok komunjare odimiru, ti se ložiš na ubice Romanovih.

gde je tu loženje?
prirodno odumiru na našu radost a na grbaču nam padaju novi eućaci zombiji. Komunjare 2.0 bukv.

Al fala Bogu da kažem i na ovaj Vaskrs 2026. sad imamo novu snagu, braću Srpske studente prosrpski orjentisane. Slava i hvala im.

Žališ što nije uzjahao kao ovaj nas?

Da, da, čuče ćaciji u nama.

Pitanje ćacija u Srbiji je bukvalno pitanje ko je ubio Kralja Aleksandra i Kraljicu Dragu i pozivanja na odgovornost. Ta struktura su bukvalno i danas u Moskvi.

I da se ne zaboravi, ta struktura je šurovala sa hitlerom.

Namerno je zovem struktura, a ne Rusi

Dobro je mrksašine znamo i za teoriju da je putin jevrejsko kopile, da mu mama jevrejka, da ima 4 putina, da su svi oligarsi tamo ili većina ješe itd. Znamo i da se lenjin raspada tamo na crvenom trgu.

A znamo i za teoriju da je putinela suačesnik u klanju slovena jer da je teo mogao je reši kokainskog po maduro scenario bukv kad je teo.

https://en.wikipedia.org/wiki/Illiberal_democracy

Naravno, pošto stepen diktature koji možeš zavesti u Severnoj Koreji, Srbiji i zemlji EU nije isti, onda mora da nije diktator. Sušta logika.
Reče čovek, i stavi gaće na galvu umesto kape.

Pa kakav je to onda diktator jebemu dan xD Kakve smo ovce, ja ne verujem. Porazilo me je zadnjih meseci to da među ljudima koji podržavaju pokret PUMPAJ ima jako jako mnogo jako glupavih i naivnih ljudi koji su na bukvalno istom levelu kao botovi i ćacad, samo umeju da se služe pravopisom i ništa drugo.

kolektivna apatija, beznađe, bezmudost, nekreativnost, neinventivnost i sklonost ka autošovinizmu

a onda kad padne neka orbanela bez po blama dođe random drugosrb i napiše:

Samo čed mađari imaju muda da zamene nekog ko im se popeo na kurac sa njegovim sranjima, dok virdžin Srbi još mrse muda

Poznato mi je da su komunisti dinamitom dizali crkve u vazduh, da se putin mrštio i govorio o drugom svetskom ratu, kada je toma veličao Romanove na otvaranju spomenika. Moglo bi se ovako do sutra. Ugasite balkan info i prestaćete da sanjate san u kome je sve na svetu satanisrička zavera. Inače vreme zveri predstavlja njen kraj. Zver se pojavljuje javno kad se niša iz koje se hrani isprazni i kad nema drugih zverova. To je razlog što Biblija govori o poslednjoi zveri, da najavi njen kraj.

Radujem se i ja zbog Mađara. Jer drago mi je da su imali koliko toliko poštene izbore, da im EU nije tamo odobravala kojekakve ćacilende i zvučne topove. Da se ne mrze međusobno i prave razdore, da su daleko normalniji narod od nas koji ume da prevaziđe političku krizu. Da imaju dikTatoRa koji i pre konačnih rezova izađe i kaže pobedili ste čestitam.

Praznik demokratije danas bio tamo bukv. Tako izbori treba izgledaju.

Sad što su zamenili kleptokratu suverenistu sa kleptokratama briselskim kurvicama ne mrzim ih baš toliko da im to želim. A možda bi ipak trebalo lol

pa čekaj bre, ovo je zapravo dodik. ovaj film sam već jednom gledao. pro-eu, reformatorski, (relativno) levičarski stav dok se ne uvuče madlen olbrajt u šupčinu, pa onda pokaže svoje pravo lice.

Ugasite balkan info i prestaćete da sanjate san u kome je sve na svetu satanisrička zavera

Inače vreme zveri predstavlja njen kraj. Zver se pojavljuje javno kad se niša iz koje se hrani isprazni i kad nema drugih zverova. To je razlog što Biblija govori o poslednjoi zveri, da najavi njen kraj

pa jel jeste ili nije odluči se lol

da se prebacimo na domaci teren, lik đarma odavao počast na ž stanici
https://pbs.twimg.com/media/HFu1cxLW4AACgqf?format=jpg&name=small

minvajl čorban dvaput otvarao ž stanicu sa šiptarem
https://forbes.n1info.rs/wp-content/uploads/2025/01/SOKO-otvaranje-2022-mart-Orban-Vucic-12.jpg

odabir je jasan jel tako

Za koga su glasali laloši uglavnom a

Ja i dalje čekam da mi neko objasni šta će Mađari da dobiju sem prajda od 200.000 ljudi usred Budimpešte i pola miliona migranata. Oćel sad tamo neke fabrike da se otvaraju, stiže im audi, šta?

posle rumunskog, moldavskog, njemačkog, grčkog, italijanskog i tako dalje scenarija očekivao sam da su đarme malo pametnije.

Kad kurčina.