Prijava

Daj bre Miščr NO nemoj da me jebeš sad ovde. Čuj korumpiran, ostatak EU nije hardkor korumpiran LOL. Oću da znam čemu tolika radost i šta baš nije valjalo, jesu bili sirotilja pa sad više neće biti, jel privatna policija maltretirala narod pa sad više neće, branili ženama da rade glasaju voze, šta tačno jebemu? Šta će Mađari dobiju konkretno ovim, 30% bolji standard, šta?

Ja mislio to antiorban korupcijski protesti, škk ruje ima da idu kući.

Jebo te vise brat orb caro, podrska orbanu je ćaci

Malo vas jebe Vučić kad plačete za Orbanom.

Mislim znate vi bolje od Mađara naravno, koji žive u Mađarskoj.
Nema ko da puši kurac Moskvi. Au rasplakah se.

Dobrih stvari što se tiče Orban bio glas razuma što se rata tiče, obećao neće slati narod u taj rat, gurao porodične vrednosti, blokirao migrante i elđibiti koliko je moglo, zemlja mu bila u EU a bio dobar i sa Trampom i sa Putinom što je baš retkost. Nije zaveo diktaturu, izgubio na poštenim izborima i pošteno priznao poraz, narod mu se nije smrzavao zimus, solidan je standard. ŠTA konkretno nije baš tolko valjalo da će sad da valja?

podrska briselu je ćaci zapravo, a tek što je ćaci da dIktAtoRa zameniš briselskim birokratama je ćacizam na max

Jopet kažem videćemo kako će Mađar-i da reaguju u perspektivi, al biće da će ješa kokainski najviše da se raduje. True ćaci story

znaju li se rezultati na izbornim mestima u vranju?

ahajaohoj šou program

Dobro žive Mađari. Navuko ih Brsiel, mangupi. Iako Orban to penio celu kampanju i opet poduvao kurac.
Pametnom bi bilo dosta.

Standarda pak što se tiče Francuska se raspada, petina Engleza živi ispod granice siromaštva zvanično, Švabe kukaju baš jako, sele proizvodnju u Slovačku i Poljsku - standarda i ekonomije što se tiče, oni ne mogu ni sebi da pomognu a kamoli Mađarskoj što će da guraju keš u bulju.

što se rata tiče, obećao neće slati narod u taj rat

Ja sam obećao da neću da svršim u Megan Fox kad je jebem, mada mi ona to nikad nije ni tražila vreli kres, pa prema tome ima istu vrednost kao i ovo Orbanovo obećanje.

Pazi obećaš nešto što to verovatno niko neće tražiti. Velikodušno.

Da, stala je ekonomija rasta. To je svetski fenomen. Kakve to ima sa soživljajem kgb kao spasioca sveta?

čuvajte se ljudi kao što je mrno, takvi su i slobu rusili da bi danas glabali šiptara. I dalje veruju da je tadić bio dobar političar. Površnost jbg, i nabedjenost.

I zarazno je do jaja

Amerika i Engleska biće zemlja proleterska. Pevali su drugovi komunisti dok su čekali da padne truli zapad, a uzimali zajmove od istog, nadajući se da nikada neće morati da ih vrate.
Vidim da nismo ništa naučili iz prethodne epizode.
Ali samo da puknu EU i NATO...

Elem, caro ti veruješ u balkan info. Čuvaj se ti sebe.

obećaš nešto što to verovatno niko neće tražiti

Da, kao zemlja članica nato-a ima radiš šta nato kaže, sem ako tipa Orban eksplicitno ne izjavi kako od rata neće biti ništa. Ajmo dalje, šta nije valjalo, šta će biti bolje, zašto se radujemo i to.

pre 5 dana svršica na rektuma đokića, danas svršica na pad orbanele...za tri dana će se sve zaboravi i traži novi dopaminski bust jer 25+ dina kako eu nema alternativu je moralo doći na naplatu. Šta da se radi. Komunjare uredno odumiru al ostaje nam ovo nasleđe koje će još dosta vremena da ćivi. Minvajl šiptar&co koriguju politiku u skladu sa opštenarodnim uverenjima.

Dok komunjare odimiru, ti se ložiš na ubice Romanovih.