neće vam proći đokica drugosrbadijo zapamtite ovaj post pičke!
Sedneš mi na đokicu. Opaaaaaa
Brt, bukvalno ništa što si pisao se nikada nije ostvarilo, živiš u nekim svojim fantazijama, nemo to da projektuješ na mene. Odjebi.
De ti je Orban Caro?
šta se nije ostvarilo što sam pisao?
Ja samo banuo da vidim kako stojimo sa gotov je bliži im se kraj, najcrnje je pred svitanje i ničija nije do zore gorila.
polako melkore sutra po stikere da ides a krajem maja na slaviju da si dočo
moraš oblepiš tu po kraju guliji da znaju da studenti pobedjuju
Džaba sve ovo kad narod. Ostaje narod da živi ovde takav kakav je, ćacad, botovi, sline koje bi prodale dupe za mesto u kineskom pogonu motanja kablova, takozvani neutralni, stanovnici Beograda...Sve to ostaje ovde. Eventualno ćemo da živnemo malo, biće radovanja, poz energije i to i vremenom ćemo splasnuti, kuknjava, žalopojke, i vratićemo se na manje - više staro. Jbg nemamo kapaciteta ni muda za bolje. Nismo u stanju ni da ukinemo ni da unapredimo demokratiju i koštaće nas debelo, kao i do sada.
U BG samo na dan nakon izbora i tjt.
da li ovo važi i za precedničke kada se susretnu titani poput đokice i palente?
Pa neće biti potrebe za tim, pobeda će biti ubedljiva na najnebitnijim izborima ikad.
Lepo si objasnio zašto vojvođani treba da gledaju svoj posla, nishta vishe.
tako je koveshibore, svako samo treba da sredi svoje dvorishte i bice nam lepo
Tako je Carimire, dosta smo sredjivali tudja dvorishta.
ja samo kumovi, prijatelji, rodbina za ovo drugo me boli kurac nek se leche sms-om
to to, košto kroasani imaju onog Milanovića koji tu i tamo jede neka govna svi se primaju ko amebe minvajl hdz sestrica sns-a radi šta oće kako oće. Bukv imaju budalu za zamajavanje, sad to nama treba.