Skup sam po sebi je ništa drugo do još jedno prebrojavanje, nepotrebno, jer prebrojali smo se 15. marta i to je bilo dovoljno, a ne bih da nečija majka zakuka jer joj je dete isprebijano ili ne daj Bože nastradalo. Dogovaram sa drugarima da li da idemo ili ne, kako god, bez štangle ne idem za BG. Ako bilo šta krene na mene, sa crnim kačketom na glavi ili uniformisano, sravniću sa zemljom bez trunke oklevanja.
Pisali drveni, gumeni i limeni na kariranom astalu, kažu krička se već nekoliko dana,a i traži se azil i imunitet preko atašea.
Како препознати батинаша, па ружан је, носи црну одећу и најк качкет
Има тетоваже, напуцан јеи ћелав
Inače napunio sam džak sebi pre cirka dva meseca peskom, šljunkom i malterom i makljam ga redovno, navučem one tanke rukavice od 120 dinara čisto da ne oderem kožu, već su mi se šake i kosti navikli na tvrdo i grubo. Naučio i da bijem dlanovima ko Bas van Ruten što je radio. Zajebi, takva su vremena.
Pa ovo sam ja LOL. Ne stvarno svaki put kad idem na neku blokadu nešto moram vičem ljudima "ne brinite ja sam naš" haha
de melk kuravela da propusti slaviju pa ceo ćivot se čoek sprema za to
sad kacam bio na nekom poslednjem zboru kace delili stikeri neki naš baja uredno vadi nožekanju uz reči kako ne smeju nazadnjaci njemu ništa jer divi ovo
Slavija 23. je nepotrebni fejspalm ko i Vidovdan prošle godine, mejn ivent je dan posle izbora, kakvi budemo tada tamo takva će nam biti sudbina i toeto. Nema slobode bez muda i žrtve jbg ne zato što ja tako kažem, već tako je od vajkada, to je iznad nas. Ovo sa Slavijom nepotreban rizik, samo da neko bezveze strada.
c, viđovdan je promenio tok protesta jer od mi smo gandijevci se prešlo na zeleno svetlo radite šta vam volja (jer ste jeli govna kako se ne može gandijevsk)
sad kacte videli da je druga varijanta hc zajebana jer nemaš resurse kreću ta blamantna saopštenja kako su studenti pacifisti kurci palci. Pre toga ste govorili kako ne krvare dovoljno i tako to. Šukurac
2 meleona malograđana onaj usrani ćacilend i dalje kmeči, to je serbia to su ćaci komunjare
U Šapcu na blokadama klinca dva redovno, tipa prvi srednje i 40 kila ali martine, vojničke pantalone i ceo taj program. Prva blokada, jedan od njih na 16 minuta tišine uredno iz ranca vadi gas masku i meće na glavu i stoji tako LOL. Sl. put stanem sa njim da popričam ko je šta je, kaže - spreman na sve, vadi iz ranca i pokazuje mi pajser i nekakve alatke nešto, reko sklanjaj to videće te inspektor, 12 nas je ovde. Šabac.
E šta bi sa zrenjaninskim ćacilendom, stoji li tamo i dalje ili?
Klicni: ajte ljudi da mičemo ćacad
Melk: odjepte sa vašim šetnjama sranjima mora ovo nasiljem
Klinci: spreman na sve, vadi iz ranca i pokazuje mi pajser i nekakve alatke nešto
MelK: sklanjaj to videće te inspektor
pa dobro jbt
kako je počelo:
https://x.com/i/status/2055395880828625380
u svakom slučaju očekujem u narednim danima velika upišavanja lojalista ko onaj majmun juče što se upišo.
kad je teško: kerovi
hahaha kakvi frikovi
Каква је ово морзеова азбука