Prijava

Pa ovo sam ja LOL. Ne stvarno svaki put kad idem na neku blokadu nešto moram vičem ljudima "ne brinite ja sam naš" haha

ШТРОКАДЕРУ, УСТАШО!!!

Skup sam po sebi je ništa drugo do još jedno prebrojavanje, nepotrebno, jer prebrojali smo se 15. marta i to je bilo dovoljno, a ne bih da nečija majka zakuka jer joj je dete isprebijano ili ne daj Bože nastradalo. Dogovaram sa drugarima da li da idemo ili ne, kako god, bez štangle ne idem za BG. Ako bilo šta krene na mene, sa crnim kačketom na glavi ili uniformisano, sravniću sa zemljom bez trunke oklevanja.

Иначе сложио бих се за то да је ово пребројавање непотребно, шта ај сад до краја света и века да протестујемо, па спремите листу за изборе и то је то, шта више протест ово оно, наравно да ће опет бити неко срање, гажење колима ецетера ецетера.

Које блејање протест е, дошле жентураче да играју коло и да пуштају шаљиве песме мурији, правите листу за изборе коњи, очистите редове, и ајмо гласање.

kakva kurčeva lista jebo listu samo pumpanje kartela i protesti se računaju

kad šiptar aca raspiše izbore tad je već dogovor pao a drugosrbadija da izjede govna po madjarskom scenariiju

kakva kurčeva lista jebo listu samo pumpanje kartela i protesti se računaju

Шта се рачуна, какво пумпање картела јбг, па ништа се не деси после протеста осим што медији то покрију све, све је разобличено већ, кримоси, службе, апологете, батинаши, шта више да се протестује, остаје тим студентима да саставе листу и ћао гласање.

kog glasanja jbt viš od šiptara ace do nato pakta niko ne da glasanje ovde... brt zelenski precednik ukrajine što ne modz i šiptar aca koliko hoće

Па добро онда шта, протест ће да промени власт онда?!

jok izbori će lol

mora i jedno i drugo

inače kampanja je u punom jeku, gde god da se naši pojave šiptarčad po dirketivi izlazi da se pokriva. Samo loša šiptareva procena može iznuditi izbore, al zašto šiptar aca da rizikuje bez potrebe

mora i jedno i drugo

Ок то је компромис :D
Не заборави да је то обесмишљавање избора и циљ, као шта да гласам све исто бла бла блахххх

inače kampanja je u punom jeku, gde god da se naši pojave šiptarčad po dirketivi izlazi da se pokriva. Samo loša šiptareva procena može iznuditi izbore, al zašto šiptar aca da rizikuje bez potrebe

Он је свакако готов ко прецедник, што може бити да ће бити премијер, а не зато јер му се то свиђа, него мора да одржи контролу над картелом, јер, ко зна са киме су они пословали, па ако дођу неке варијанте са стране, има да се сруши кула од карата.

А шта се дешава овде, ово само рендом протест?

protest zbog što su kidnapovali onog baju i prebili ga, posle ga pustili i nudili mu 200 jura da ćuti

200 јевреја, асу се претргли е

Умро Predrag Koraksić CORAX хвала богу више

tu je petricic opusteno, ne znam sta je sa somborcem

Koji se moj dešava sa ovim majmunima, nešto interno?

Taj Veselin Milic je jebbao zene mnogima iz vlasti, to se zna. Te zenturace se loze na njega, znam pouzdano je prco zenu od onog Vucicevog kuma Nikole Petrovica i jos nekih ljudi...

piminjana je i Melina...jos navodno odnela neke pare i nije uplatila na bankovni racun, koji joj je Veselin dao...na tik toku, stalno pominju neke biznise ovog policajca i adrese nekretnina...pun je kao Titanik