Prijava

jednu jedinu korisnu stvar koju je ovaj izopačeni uradio za dobrobit države Srbije

Hvala gosn Slobi i ovom žvalji što su nam skrljali ekonomiju i drže nas podalje od EU, zahvaljujući čemu nemamo 700.000 migranata sad ovde, i imali smo priliku da se uverimo na primerima ostalih susednih zemalja na šta to liči i zašto nikada ne može biti dobro.

Hvala takođe što su ovom narodu dali vremena da sva moguća govna isplivaju na površinu, i da jednom za svagda utvrdimo koliko nismo nekakav nebeski narod već gomila pičaka prvenstveno, da može da nas jebe ko kako hoće, i kakva sve izopačenost u ljudskom obličju gamiže ovim prostorima.

Hvala gosn Slobi i ovom žvalji što su nam skrljali ekonomiju i drže nas podalje od EU, zahvaljujući čemu nemamo 700.000 migranata sad ovde, i imali smo priliku da se uverimo na primerima ostalih susednih zemalja na šta to liči i zašto nikada ne može biti dobro.

Све тачно

koliko nismo nekakav nebeski narod

Некад давно вероватно да, последњих 100 година не

Ено лучић водио емисију са неком јасмином и вређали снс и тужили их сад, хвала богу да овог лучића билдеа неко тужи и мало ујебе

haha vido, isterali ga iz cepterovog studija zaigro se baja sad rade samo strimove

uapsilo orbana:

Kao jednu od mogućih aktivnosti nakon politike naveo je i rad u Puškaš akademiji, fudbalskoj školi koju je osnovao.

U intervjuu je govorio i o svojoj dugogodišnjoj ljubavi prema jedrenju u Hrvatskoj.

"Sve je počelo sasvim slučajno. Jedan naš bivši ambasador u Briselu, koji je ranije bio i ambasador u Hrvatskoj, rekao mi je da je Hrvatska najfantastičnija zemlja. Rekao sam mu da se slažem, da i ja volim Hrvatsku. A on mi je odgovorio: 'Da, ali sa mora! Ko Hrvatsku nije video sa mora, nije video njenu pravu lepotu'. Isprobao sam i – bila je to ljubav na prvi pogled. Zaista, već posle prvog puta. Hrvatska je sa mora potpuno fascinantna. Kažu da su i druge zemlje lepe kada ih posmatrate s mora, ali ja do sada nisam jedrio nigde drugde, samo u Hrvatskoj", rekao je Orban.

https://nova.rs/vesti/svet/viktor-orban-otkrio-svoje-planove-za-buducnost-i-kako-se-zaljubio-u-hrvatsku-bila-je-to-ljubav-na-prvi-pogled/