ma de bre ove zvanicne po trgovima propale na max mogu samo ćacike da gostuju karleusa peva u piceriji
Буквално ово по трговима мртво евентуално неки златибори и београди, остало #DEAD
ma nema nista, kakva kurac nova godina zemlja se rastace ko govno u kanalizaciji
cus nekom je do slavlja i cestitki u ćacistanu odjepte braćo
zna se kace slavi ovo je klasična bleja
хахаххеа ххахаххахахахаа
šarovic imo neku spec emisiju od 20h nisam ispratio, sere mi se i od toga
klasican tv da upalim da gledam te retarde to je metak u čelo bukv
apstiniram na max
Па то се гледа на ЈТ, сад само филмови и грандово народно весеље
Brt žena radila danas skraćeno, ja ne radim već pešes dana pa sam rešio da okrečim hodnik od dosade, pa sam ispeko jagnjeća rebra ispala neverovatno dobro bukvalno smo se usrali od jela, popili flašu i po crvenog u međuvremenu, pojebali na polubrzinu i ode sad da se tušira pa će u krevet kaže umorna i ćao će.
A šta,sad ja da radim, na tv klasika ništa, dal da startujem neki film, mada rqzmišljam da idem kod drugara zvao nas će bude ok ekipa kućna varijanta al rekli smo nećemo ngde ove godine kao kući ćemo, al sad evo jebeš mi sve ide mi se tamo al popio sam frka mi od policije treba vozim 20minuta ne znam
Baš nekako ispade mi bezveze ovaj doček lol
uzmi taxi jebote ne traći 500 dinara
Ladno sam zaboravio da postoji jebeni taksi
хахаххахаха
ЈЕбеш 500 кинти реално што каже царишха
aj mrš tamo da se oždereš ko svet
Brt žena radila danas skraćeno, ja ne radim već pešes dana pa sam rešio da okrečim hodnik od dosade, pa sam ispeko jagnjeća rebra ispala neverovatno dobro bukvalno smo se usrali od jela, popili flašu i po crvenog u međuvremenu, pojebali na polubrzinu i ode sad da se tušira pa će u krevet kaže umorna i ćao će.
A šta,sad ja da radim, na tv klasika ništa, dal da startujem neki film, mada rqzmišljam da idem kod drugara zvao nas će bude ok ekipa kućna varijanta al rekli smo nećemo ngde ove godine kao kući ćemo, al sad evo jebeš mi sve ide mi se tamo al popio sam frka mi od policije treba vozim 20minuta ne znam
Baš nekako ispade mi bezveze ovaj doček lol
Мужевност 999
А ла Артур Морган и Гералд од Ривије и Ратко Младић!
hahah dobri duh, nece prevari zenu da ode da se zabavlja negde dok ona čvrsto spava lol
А није то по среди, мрзи чојка, ал показали смо му пут у виду таксија
u 200kinti da pali na žuraju samo da džena odobri
Ашиковали су сад су намирени обоје и тоето
c, pali na zuraju znam lika
znaci jos je popularan baka prase..nece jos dugo.bio je neki jasernstajn, on se izgleda povukao a bio je mnogo popularan.
cujem da sve manje ljudi ceka novu po kafanama itd sad su kao popularni neki matinei, preko dana se ode u kafic na kafu, valjda je to matine..