Doček MMDŽDŽVI

1. Došlo je vreme kada ja tradicionalno otvaram novogodišnju temu, već četvrtu godinu uzastopno. No ovaj put, tema će da ima nekako tužan vajb, kao i prošla, zbog niza loših odluka vlasnika sajta i time narušene brojne vrednosti autora.
    Ove godine najveća pička na sajtu bila je, bez ikakve sumnje, gorenavedeni vlasnik sajta. Sve što je trebao da uradi je upravo ništa; pustiti sajt da postoji u svom najlepšem izdanju. Ali on to nije mogao dozvoliti, nego je prvo okotio ovaj odron od redizajna, zagubio četiri meseca sadržaja sajta, što uključuje moju temu za doček 2025. godine, pa vratio propalitete od definicija, a zagubljene teme sa foruma ko jebe. Nakon svega toga, još je i odbanovao autora vuka, koji je na stubu srama i koji je sa debelim, možda najdebljim razlogom u istoriji vukajlije, banovan. Time je poništio jednu od malobrojnih dobrih stvari koje je autor Prof uradio na sajtu. Još nakon svega toga, vlasnik sajta ima obraza da iskulira autore koji mu kolektivno govore da je redizajn gola kurčina.
    Kako ćete dočekati novu 2026. godinu? Ja standardno, na dastu dva, pijan kao guzica, da makar malo zaboravim sve svoje mnogobrojne probleme. Biću na sajtari u 00:00, ako vlasnik sajta zbog kritike ne ukine temu i/ili me trajnuje.

2. Ја ћу на сајту сигурно бити око поноћи, а и око 18х да дочекам редизајн за који мислим да је чак шала, иначе слажем се за скоро све написано, можда мало брутално, ал тако ваљда мора, нема нам друге.

3. Ја идем до трга, традиционално се окупљамо већ годинама око 15 до 12. Чим заврши ватромет враћам се кући и палим чет да видим ко је још сувог плајваза за новака.

4. a šta imate kao neki doček lol

ko peva karleuša?

5. Vidi ga ovaj udbash sve bi da zna cc

6. mi prvo idemo do kuma Pere Udbaškog posle do komšije Službenka Tazbinskog

7. inache dace kaitez redizaina tu u sam 100% siguran sve drugo bi bilo prevara

8. Пази, код нас у Јагодини је за време Палме, шта год људи мислили, било спектакуларних дочека (али истина, било је и пре њега). Било је на хиљаде гостију, били су врхунски певачи... Међутим, последњих пар година његовог живота, и сад кад га нема, нема ничега. Нема бине, нема извођача. Само нас, неколицина пијаних локалпатриота који ни сами не знамо зашто смо овде, изађемо непосредно пред поноћ. Иако нема музике и најаве, увек буде јак ватромет, нико не зна како и ко организује, али ето, неко има среће, излиже неку локалну сиротицу око поноћи, и колико прође ватромет после 15-20 минута сви идемо кући.
    Врло чудна и врло спонтана нова година. Евентуално се частим тостом у локалној посластичарници, нађе се увек за по неко пиће и то је то. Трошкови минимални, људи ненормални, увек се деси нешто урнебесно због чега се смејем данима, и то је то... Необјашњив феномен.

9. nači sve je isto samo nema bunga bunga partija

10. doduse to je u koncarevu ja se izvinjavam

11. Добро, бунга бунга свакако нису на тргу, код нас ипак за све има време и место.

12. kurve u koncarevo zirafa u jagodinu lol

svakom po zasluzi opaaaa

13. Не бих сад о томе, да не изазовемо нови талас медијске сатанизације нашег малог места.

14. haha pa i nije vam lako. Realno palmaresku poznatiji po betovenu nego po dostignućima a nije da ih nije bilo

15. de je ono vreme kad je seljacima dodeljivana krava kace mladi slali u paraliju na kres a klinci imali po laptopa

16. Uvek bude jak vatromet.

Ovo sam izvadio iz konteksta, priznajem.
    CaraTm se krsti sa tri domala prsta.

17. kace palma dogodine u paraliju vrati

18. Палмин дух се још увек тамо купа.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.