Prijava

Пази, код нас у Јагодини

Поздраи НиксуЗизуа кад га видиш, мада он је сад београђанин или космополита или оба.
Елем, ел познајеш Никсу, или је л познајеш неког ко га је познавао, је л био искомплексирана дебилчина одувек или у последњих 10 година само?!

i šta ćemo sada, braćo srbi?

savršen doček ne bio.

hej hej hej sokoły!
ima li nas večeras?

Имаха нас, живјела југолавија и друг ТИТА!

Mesni jebemti sve sto imas i u novoj godini isto.

уГулаг џексмен
Ал ајте лепо, закопајте кратосове секире у овој липој ноћи!

Mogu samo da mu zakopam leš kad ga budem navatao negde to mu je kraj.

beži bre duplak ukurac jebali ti kajzenovi developeri indijski mater u pičku.

Ц добро ал ето.............

Добро веће

Што би рекао Ратко Младић - Да ли ме је неко тражио?

Поздраи НиксуЗизуа кад га видиш, мада он је сад београђанин или космополита или оба.
Елем, ел познајеш Никсу, или је л познајеш неког ко га је познавао, је л био искомплексирана дебилчина одувек или у последњих 10 година само?!

Не познајем дотичног, видео сам га двапут у животу. Углавном лоше причају о њему, не знам зашто. То ти је један од оних ликова, који ти никад ништа лоше није рекао ни урадио, али га једноставно не волиш.
Јављам се након поноћи да поделим ако има неки догађај.
Све најбоље у 2025. години! Живели!

mozda zizu ne vredja ljude ali mu je ponasanje nekako bljak.kompleksaski..video sam neki video cini mi se da je bio u dubaiju..sad kao ima neki opasan biznis.mozda stvarno i ubija kintu, vidim da je baka prase prebogat..nije mi jasno kako

Никса је имао добре клипове својревремено тренинг и то, после је почео самом себи да ломи ноге(имате клип Марио Врећо о томе) да би порастао 3 милиметра, па је лажирао саобраћајку јер је у Јерменији ломио ноге да порасте са 180 на 184, ти комплекси су га убили, воли да привлачи пажњу на себе дебилним изјавама о томе како су жене само за јебачине и тако нешто, тај бизнис му је неки трејдинг оно форекс и те зајебанције вероватно, кога и боли курац за то искрено.

Бака прасе је пребога јер има велике паре од промоције кладионица јер је најпопуларнији јутјубер годинама вероватно на балкану а и лика прати сваки клинац у тим већим градовима па ето ЈТ и тако то.

Иначе Бака прасац је јебо Ању Бла, мртав ладан, како врти пара де бургија неће.

https://www.instagram.com/anjablaa/
Девојка бивша му избосне. ДРКАЈТЕ КМЕТИНЕ И ЈАЋУ!

Srecna vam nova godina jebem vas

Хвллаа, али још увек куца на вратима.