Prijava

Da čujemo predloge šta sledeće treba promeniti na sajtu.

Све рецимо, ео почећу ја: Веће аватаре дефинитивно, чет променити ставити као посебну секцију на сајту као и пре, има то неку драж и ако то не користи нико јер нема никога на сајту, видети ко је до кад банован и разлог бана, звездица за фаворизовање дефки да се обоји у тожу, УВЕЋАТИ ЈЕБЕНА СЛОВА НА САЈТУ, умодовати некога да одабира дефке, ето, без храњења курцом.

Ако ишта од већих предлога буде усвојено осећи ћу курац ео

А за телефонску верзију нећу ни да пишем.

Мада, најбоље би било вратити прастари дизајн и тое то хехе

Омогућити листу недавно активних аутора

Неко је лепо приметио, зашто је доступно само 100 страна форума, шта пре 12 година није било форума и тема не капирам?!

Da čujemo predloge šta sledeće treba promeniti na sajtu.

treba promeniti tvoje bahato ponašanje i tvoje množenje autora sa nulom kada god ti kažu nešto što ti se ne svidi.

a neko kao lista do 100?

lebe mekani

ovaj sljaka samo za praznike kad fabrika miruje

kaizen·pre 6 minuta

a neko kao lista do 100?

Ок ако не листа, не мораш да стављаш више од тога, али надам се да могу да се нађу старије теме од 12 година.

pa ako znaš naslov :)

Е тако сам и мислио, врати онда све теме макар било 1000 страница, то ти је сајт.

Мош и едитовање постова, што да не.

И тај чет је заиста ужасан, почевши од тих 10 порука које можеш да видиш, па до позиције истог, и наравно, јебеног, УМАЊЕНОГ формата чета који је као лист тикета.
Наравно, не пише ко је активан.

Konbanva, Kaizen-san. Uređivanje postova, da kad se uloguješ da ostaneš na istoj strani, (bar na tel.), veći avatari i ako može originalni dizajn, više bi mi bilo kul muvati se po Vukajliji©®™ nego po ovome, kome ovo išta znači? I daj stare teme, to i jeste sajt i njegov sadržaj. Zanimljivo je gledati kako je bilo dok je bio normalan i na vrhuncu.

Kad se pretražuju definicije nema više stranica ko nekad. Tako da bi to trebalo da se stavi gore. Možda još da ceo UI ima malo širi prozorr od ovog, i eventualno da se pored vukajlija nalazi logo vukalije

Може странице сацам укуцо нешто без везе има доле листам пола дана

Nista ne diraj sjebaces to je vec klasima