MVGA - Make Vukajlija Great Again
  • mesni narezak

jesu li moje averzije prema nekome na sajtu ikad bile neosnovane? uvek sam radio za dobrobit sajta što se tiče blamantnih pojava kao što su vuk, bergas, stratimir, avi, totali irelevant, srbski del boj itd. glumio sam moderatora kada moderatora bilo nije ili kada je moderator bio previše glup i bezobrazan da spreči spamera koji je bukvalno mesecima useravao sajt kačenjem stotina linkova po svakoj temi. budi malo zahvalan za moje usluge koje sam u prošlosti pružio sajtu i pusti me da jedem govna i pričam sam sa sobom u poznoj fazi vukajlije.

• 627

Апсолутно се не сећам твог агитовања за сајт, никад и нигде, ваљда јер си напушавао свакога ко ти је сметао па сам игнорисао ту врсту постова, овај Тотали је једино оправдано послат у банију, ови остали су имали своје трипове ал нису били превише токсични, осим вука и можда стратимира, Авл није била злонамерна, Бергас качио објаве какве такве, овог српског дел боја се ни не сећам, ето толко је и тај битан, обзиром да је вероватно вуков дупли. За добробит сајта би најбоље било да изагитујеш код казана да не једе говна превише и да не банује активне ауторе, а кад Јовор може да истрпи Цару са којим је нон стоп у дебати, можеш и ти.

• 627

А те стратимире су могли бановати и јесу касније ови модератори који су били модови у то време, не, они су знали чији је дупли и били су са њим на ПВТу па као, ае, ортак, то су ти модови отприлике радили, а једини човек који уништава сајт је управо власник сајта казан.

• mesni narezak

За добробит сајта би најбоље било да изагитујеш код казана да не једе говна превише и да не банује активне ауторе

ne mogu. on me jednostavno ignoriše, a da bih upravljao nekim, oni moraju da se upale kao hemoroid na moje gluposti i postanu emocionalno ranjivi, što mi je inače išlo za rukom. a kajzen me ignoriše, osim onog puta kada sam mu rekao da puši kurac, pa je editovao moj post da napiše da ja njemu pušim kurac, pa ga je onda skroz obrisao. možda sam ga trebao tužiti zbog tog edita.

• 627

Хахахаххаха хахахахах хахахахахах
    бедан потез казана као и увек

• 627

Чињеница је што се функционисања сајта тиче да казан не буде присутан нек се не меша дечко у свој посао

• mesni narezak

ja ne znam koji je njegov problem, valjda ga na poslu gule, pa se vrati kući a supruga mu ne da, a ne da ni da pije, niti ikakvu razonodu, pa tako nakurčen dođe da se nad nama istresa. i sa takvim ponašanjem se žali na ostale autore i kako se mi ponašamo. fuj.