Prijava

gejrts pola tekmi ne prenosi kakvi majmuni (uredno ću da platim pretplatu i sl mesec kroz racun sa struju)

e moj urugvaju sta si doziveo..zemlje koje imaju pescane pustinje su plodno tle za fudbal.ko nauci da igra na pesku za njega je na travi pesma..

Imaš osjećaj da prođe 5-6 minuta i op, pauza za ogl... osvježenje i oporavak.

Fan fekt: Ekrem Jevrić je Salahov ćale.

Ови фаворити против ових крш репки сви имају по 25-30 шутева, уругвај најдоминантнији до сад, небитно, пролаз групе никад лакши са 3 места

Dvije interesantne tekme u iduća dva dana;

Fra Sen
Eng Cro

Добија емглеска и и и??!?? Шта ће сенегал дуради, оће ко 2002 да добију а?!

sve tekme su interesantne . . .

Imam osećaj da će Hrvati da se iskompleksaše protiv Engleza na max. i da ih opaju sa tipa 2:1 kao i obično.

А можда ће и да дозирају па да одиграју 2 2

Нема овде толико цимања по групама, ок ови најјачи хоће да буду први, ал треба играти и остале текме после групе са дупло јачим противницима

Pričadoh sam sa Brazilcem juče slučajno, kaže da je hajp oko represtacije 0 bodova bukvalno, niko se ničemu ne nada. Inače jako ružna priča oko Endrika tamo, mrze ga ovi ostali jer je vrv triput talentovaniji od svih njih zajedno, mene što se tiče, jedini igrač koji podseća na Brazilca. Toliko je loše da ga ni Anćeloti ne ubacuje, ne trpe ga ovi kompleksaši. Ovaj rad bukvalno

https://www.youtube.com/shorts/c_3ni0VwGkk

Ма ендрик је тек почео, сви бразилци су изхајповани, видећемо колики је играч

Ahaha pepsi nisam vidio tvoj komentar a i nije mi na mjestu poredjenje ipak srbija igrala s nekom lijevom postavom, nisu igrali sms i vlahovic i ostali manekeni

A sto se tice prenosa, izganjali smo da bude na ftv nasa repka a ostale gledamo na areni kao svi dobri narodi exyu