Prijava

Само нека пичи репка

hehe radi arena premium preko kodija

Овај тунижанин добип отказ, крш тепка, против убица шведских у нападу, шта су очекивали

Браво за зеленортска, наравно шпанији не значи превише, али острвцету од 500к становника значи.

zelenoshumska republika

Nisam znao za njih dok nisu dobili srbe 3:0

Doduse, cuo sam da su igrali solidno kvalifikacije

Ali to ne znaci puno za ekipe koje ne dolaze iz Evrope jer kvalifikacije igraju sa nekim talašikama

Nemaš pojma Plidu, nisu oni nas dobili, nego smo ih mi učili kako da pobede Špance. Čak smo im pokazali kako treba da daju golove. 2x mi, pa onda i oni još jedan kad su naučili. Mi pomažemo zemljama u razvoju. Nismo kao neki tamo što oderu žabariju i uskrate ih da gledaju omiljeni sport.
I umesto da se zahvališ Vučiću što vam je omogućio da gledate vašu reprezentaciju, ti ovde zajebavaš. Nije to u redu Plidu.

Gledam Egipćane i Belgijance na nekim Kanadama nešto, brat Borjan stručni konsultant u studiju haha

Imam utisak da gledam evroviziju

samo za zemlje treceg sveta naviamo

Ово пролазе и египат и белгија, група прелака, тактизирање на макс

А после поноћи иде уругвај са овим пешкироглавим плидуовцима

*epštajnovim pliduovcima

kako stoji onaj skelterov baja el prati ko

Ма рејџбејт од објаве није вредно пажње, одигро сигурице, све што је захтевало проучавање је пао, типа јапан хоалндија.

arapi uzivaju na ovom sp.popiju vise vode za vreme utakmice nego kuci za dva dana.kako onaj peder nije svirao faul za egipat ili penal sta je vec bilo..belgijanci da su neki ljudi igrali bi namerno rukom u sesnestercu da daju zasluzeni penal egipcanima.ovo je velika sramota.

Нем појма који пенал, промакло ми

Nešto je morao da svira tu, čist faul, van 16 bi bio ok.