Prijava

cekam eng rvate 17.06 od 22h bukv

I ja, gledamo s drugarom kroasanom i navijamo, al bice trpanja ako izgube iako su svjetlosnu godinu ispred nas

iako su svjetlosnu godinu ispred nas

to je taj bošnjački mentalitet koji nas sviju kolektivno koči i zbog kojeg ćemo zauvijek ostati rupetina od "države".

Državu nemamo, uzmite nešto sa roštilja.

Катар финансијер тероризма, и да, наравно да су балије финансирали и да су слали ове муџахедине у босну, тако да, браћо швицарци, знате шта вам је чинити.

Кажу томас парти не може да уђе у америке и да неће играти прву текму немам појма фабрицио дебил јавља то, не може ни онај судија, каква кринџаста држава јао

Јако би волео да амери налете на неку француску да их одуче од фудбала са једно 6 0

Sta je snime, jel to problem priznati da su daleko najbolji unazad 10 godina

wuzi tomasa partija ne puštaju u kanadu a ne u ameriku, ipak je silovatelj ameri takve jedva čekaju

Ма добро, прочитах овлаш вест, колико сам разумео неће играти текму бар једну, и, кога је силовао, нисам чуо за то.

silovao samog sebe u usta

А ок видим неколико жена као, ништа није доказано и то траје, а америка или канада исти курац, они педофилске државе ће некоме да кобјашњавају нешто о силовањаима хахаха

Швица дрес ко алжир или нигерија јбт

vuyi resio da odgleda sve tekme lol

ovo u ranku ko kade jovor kreno da čita po dvaes defki prvih sto članova i daje recenzije

el skuplja neko slajbe?

Хахахах целих 104 текме па сс пушите!
Ако мислиш на сличице ја заборавим да купим увек, чујем кесица 150 дин, ал нисам сиг

Купићу вероватно и куповаћу сличице ал не планирам да попуним јер ме заболе

zurka je na menjaži, čujem da dolaze mahom matori

Швица дрес ко алжир или нигерија јбт

Kaže moje žena malopre: kako mogu da dozvole da neko igra u zelenim dresovima na zelenoj travi?

Sličice skupljam. Nisam mislio da ga skupim ceo. Sad mi fale još oko 140 komada. Mnogo ima sličica. 970 valjda. Mnogo i timova. Nisu se barem isprdjivali ovi iz Paninija kao što znaju za evrppsko (te igrači u kretanju, te igrači neke specijalne sličice...) ovde osećam da su hteli, ali nisu smeli. Otišlo bi sve preko 1200 sličica s tim dodacima.
150din kesica. 7 sličica ima. Ima neke extra sličice retke koje se ne lepe u album nego eto, kolekcionari ih skupljaju. Neke od tih extra idu baš skupo (preko 5000din), ali su uglavnom tu oko 1000din na Limundo.

Pošaljte mi Hvaradžgeliju ako neko ima duplikat, da ga nalepim na viseću kujnu.

Lažeš da su starletojebi izjednačili protiv onih šiptara haha