БРАЋА ПАРАГВАЈАСКА
јбт плидуовци и остали б00shnje немају више за кога да навијају, цео блиски исток прима по 5 комада
uf što mi se diglo pache kad je implementirano ovo pravilo za crveni karton ako igrač pokrije usta rukom da kaže nekom protivniku nešto
šta se kriješ pička ti materina kaži otvoreno to što imaš il mrš napolje
Тако је ко вини џонс реци у лице
Мени се дигло пацхе јер је најпрецењенија репка турска испала и отишла кући после 10 дана првенства ахахха
Primetio sam to prikrivanje usta šakom postalo trend zadnjih godina ono saigrači međusobno mislio da im smrdi iz usta uglavnom tako deluje
A ovo za crveni nisam znao hahaha ako bre ako, mrš majkevamga pizdarske
milo mi je što su turci jebeni retardi već ispali pre poslednjeg kola ali mi nije milo što su promenili pravila i više nije tajbrejker u grupi gol razlika u svim mečevima nego međusobni dueli, i sad tipa već se zna da je mexiko prvi u A grupi čak i ako puknu od čeha tipa 8:0
gubi se značaj treće utakmice u grupi i neka neizvesnost, nekad je bilo bolje nego sad kad nije
Правила су преретардирана годинама уназад, хвала мајмунчини чеферину и ћелафуту инфантину на продужецима и на осталим непотребним срањима, а да не спомињем 10250356 утакмица годишње
Добра холандија, видећемо против ових топ репки шта ће куман суради
Eo sad došo nisam gledo hol-swe 5:1 jbt gleam statistiku 7/2 naspram 8/5 šutevi i to u korist swe a izgubili
Wtf
Plidu ne sekiraj se, ako ispadnete, uvek možete za Turke da navijate.
ofc, jer Iran nije dovoljno globalistički ustrojen
tako treba braco crnci.
sve hibridne repke pod mač bato
Još jedino Kinez i hobit ne igraju za Švabe.
lopta je okrugla a njemac je čamuga/turčin
Курасао врхунски харамбол одиграо, гоша 15 одбрана, ууууу
Ала их урадише иранци на фору, па овај шупај руди гарсија ово не може да смисли ни да води галактикосе
Turska = FM based