Prijava

Гуљиермо очоа најбољи вратар на свету

Plidu, ja sam vas smestio u sledeći krug. Prolazite kao trećeplasirani iza Šiptarlenda, braće Katarana, i ispadate u 1/16 finala od vašig prijatelja. JuEsEja

Па и ја сам

Ал ови болесни термини за рендом текме у 3 и 5 ујутру језиво

Ja se sećam kad je bilo prethodno u Americi. Verovatno ne bih ni jednu utakmicu odgledao da ih nisu mučili da ugraju po onom paklu (da bismo mi u Evropi mogli da vidimo bar nešto), ali moj ortak iz klupe i dan danas priča kako mu je to bilo najbolje SP koje je gledao, jer on ostane noću budan do 4 ujutro, ne dodje u školu na prva 2-3 časa, i onda kad se vrati kući spava da bi mogao da gleda ponovo. Posle kad počeo raspust, bilo mu još laganije. Kao NBA maraton da gledaš, pa ko voli nek izvoli.

Коко видим најјаче репке играју по европско-прихватиљвом времену.

Vuzi ako nisi gledao Švedska-Rumunija sa tog prvenstva usa94, topla preporuka.
Da vidiš kako igraju ljudi za svoju zemlju i pritom crkavaju od vrućine.

svi noramalni termini su od četvrtfinala pametnom dosta

jer on ostane noću budan do 4 ujutro, ne dodje u školu na prva 2-3 časa, i onda kad se vrati kući spava da bi mogao da gleda ponovo

mali osnovci najluđe gen bukv

vidim kanaindijanci su solid favoriti. Al ok je ložiti se na malu jugoslaviju i dr tita ako mozhe

Ih sad Caro, nemoj da si na kraj srca, Djovaka redovno hvale :)
A što se tiče navijanja, nemam neke posebne emocije prema BiH. Hrčke ne volim i za njih jednostavno ne mogu da navijam. Sećam se nekog prvenstva kad su se sreli Hrčci i Švabe... ja gledam, prvi put u životu sam bio u situaciji da ne znam kome manje želim da pobedi.
A za BiH mi je svejedno. Simpatično je što ih svi otpisuju. Lično mislim da će stoka novinarska jedva da dočeka da ih usnime kako se leše do jutra pred neki bitan meč, ali daleko od toga da su jadni. Kanadjani su mi recimo precenjeni i ako budu pobedili nekog, veujem da će to da bude samo zato što su domaćini, mada s obzirom na njihov odnos sa Črampom u zadnje vreme, ne bi me začudilo da im Ameri nameste nekog sudiju da ih i sa te strane saseče.
Katar skupina plaćenika, a kad već možeš da kupiš igrača možeš i sudije, tako da su mi zato oni na mestu #2.
Džak i drugari su ipak drugi nivo u odnosu na ostale.

Djovaka redovno hvale :)

jaka muda, pa hvalim i ja semira osmanagića pa ne moram da navijam za bosnaju zbog toga nisam u obavezi

Ma sto bi pepsi imao emocije prema BiH.

Daleko je Nishe, ako nisi sluzio vamo u vojsku ili radio kao kamiondzija, kad bi te put odveo u BiH. Još na sve to ratovi.

Ajde ja imam veze sa Srbijom al kakav neki gore Bošnjak iz Krajine kontakt ima sa Srbijancima. Realno.

Nemoj da se mrzimo i to nam je dovoljno za dobrosusjedske odnose.

ako ćemo realno više srba igra za rvacku nego za bosniju a i bolja je repka

Какав катар дкупина плаченика са 50 муџахедина, биће задњи у групи са два бода, џаба лопетеги.

Чуј немој да се мрзимо са мујама, па јок обожаваћу мује који одсецају главе хришћанима и који нису ни за живот у шеснестом веку, шукурац.

potpis, istovremeno dajem jake podrške irancima koi se bore protiv ove kripto ješovanske žgadije

iran > ćacad islamistička katar bosnia i sličan ješo kripto nato ološarijum

Iranske vlasti zapretile su da će utakmice državnog tima Irana na Svetskom prvenstvu biti prekinute ako se na stadionima budu isticale nezvanične zastave ili skandirali slogani usmereni protiv iranskog nacionalnog tima, preneli su danas iranski mediji pozivajući se na reči ministra sporta Irana Ahmada Donjamalija

Ajde caro jebo te iran/izrael u guzicu vise, jebe mi se za politiku na ovoj temi, prati sport malo uzivaj u zivotu nek jebu mater jedni drugima, treba mladost da mi prodje u praćenju ratova na bliskom istoku. Boli me kurac, samo nek ne diraju cijene goriva da normalan narod moze na more autom i nek si jebu mame sa njihovim politickim igrama