Prijava

Ићи ћете на море, ал панонско како је кренуло, не знам, једино мује у турску, а хришћани православци на кипар/грчку.

А фали чиле реално, ал нема више сампаолија, лихштајнера, брава, санчеза,видала и тог злата од генерација 2014-2016

Сад гледам, чиле био фењераш у групи јужне америке, и немају никога познатог.

Gabriel Suazo u Sevilju ti nepoznat?
Ćutimo a

U pravu si, nema ama baš nijednog hedlajnera u čile, postali ko srbija bukv

Al njima bar kodiran fudbal u dnk kakvi god da su, ipak su tru latino indijanci

А и тај суазо дечко игра у севиљи која изборила опстанак у лизи тек три кола пред крај ето, тај тип играча.
И шта поредиш србију са њима, србија што се тиче играча има играче по ПЛ по италијама и тако то, много лоша аура српске репке и зато неће ништа никад урадити због глупих цара/скелетор поређења.

Саће цара да дође и да смара са ћаци селектором и менаџерским играчима као да тога није било увек, а као не занима их репка ал гледају сваку текму.

И наравно кмечаће јер селебритији фузбалери нису подржали студенте, пошто је њихова подршка есенцијална за промену власти.

Jeste nas dvojica smo krivi što se nismo kvalifikovali, loša aura ahaha

Nego, kreće večeras!

https://youtu.be/sp5yXNqN--A?si=ugYZH4toy_KfecVq

Нисте ви ни мало криви али сте ту, тај тип људи, срећа у друштвене мреже где могу исфрустрирани људи да бесне на фудбал нпр, да је то било кад смо пуцали 6 0 угасили би репку.

Gledao sam tu protiv argentine ofc, bolno bilo jbg al bolnija mi bila ipak motivacija naših vs kozojeba u leskovac

lol vuzi i dalje nešto brani leskovačke odrede EJ

A bolno takođe što smo vodili protiv obaleslonovače 2-0 pa izgubili.

Based Bard Živa

imo ovu trikolore loptu bila top

Да је било мрежа 2006 не би репка више постојала после 6 0, а заболе ме за албанија србија као текму коју да смо прошли би испали исто као албањероси.

dobro bre to sa albanijom totalno dno ace šiptara, ideš dole u preševsku dolinu da igraš umesto da napuniš rajka mitica i digneš ćacijevski ponos.
A kacu englezi dolazili rekli nema ništa od leskovca igra se u beogradu

o cemu pricamo jbt.

Toe šta bi bilo kad bi bilo jbg

Al nismo ni stigli do te tačke

moguće i da je prodano, kako god blamaža svakog debila koji obuko dres taj dan

Napad: Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović

Продато да албанци испадну одма после, то су дилови шиптара и лердија раме

А и каке везе има стадион, па што нису скаутирали албанце и добили 1 0, начи до струке је