I ovu temu zatrovaste politikom jebem vas
Све је политика ретарду
pliduu samo zeli da gleda sport koji je produzena ruka politke ali da se politika tu ne mesa
pringlsa & koka kole zero
Хахахаха
Rekao sam ti Caro, jebe mi se sve dok je meni i meni dragim ljudima dobro. Za cijeli svijet nek se brinu besposlicari, ja cu zivim rok cigara knjiga fudbalica i naravno dobre fore
definicija "neutralnog" ćacija. Zato svet i jeste kurčinela jer dok je mojoj guzi i lojalistima lepo drugi modž i da se podave koi jebe
Samo tu i mogu da djelujem, ostalo je iluzija. Sredi svoj život i sredićeš i komšijin jer će ako ništa makar imati korektnog komšiju.
A ja da razmišljam za druge jebe mi se, svako za se travu pase.
Nego batalimo mi ove teme dosadne, fokusirajmo se na festival fudbala 2026
u 10 marke da nisi mrdno buljom kade onog ckodea mako tramvaj, al ko ga jebe da je neki tvoj frend ili fameleja onda bi cvileo
dobro je dok se ne desava meni sad me pusti da prdim u mojoj kartonskoj kutiji sa dragim prijateljima
minvajl navija za 11 nekih nebitnikusa da se što dalje plasiraju i poprave svoj transfer market value u najbolju ruku
Iskreno, nisam. Zao mi je momka i nek mu je laka zemlja ali ne bih prisustvao protestima koje su poceli koristiti politički kerovi koji samo nanjuše tragediju i koriste je u političke svrhe.
Nesreće se dešavaju, nekoliko dana kasnije iskočio je tramvaj i u Milanu, bilo je žrtava.
Ne znam za šta smo trebali uopšte protestovati kada je u pitanju ona tramvajska nesreća, stvarno ne znam.
oces da kazes da su neki pavle grbovich i mila pajic pokusali da preotmu proteste sig
Ma zaboli me kazem ti, glasam, ispunim građansku dužnost i na posao da zaradim za sebe.
I ti si po stare dane poceo da se zamaraš protestima, a dok si lizo mindze tamo u 20-25 godina bolio te kurac ko je na vlasti ha ja, pusti sad i nas mlade da zivimo mladost
Ок имамо и нову песму за сп лол, ДНА дингоспов бочели пева, церемонија отварања није лоша нема воука коко видим и кринџовања
Pogledacu malo prvu tekmu al samo el je u mehiku i nek javi neko program otvaranja, ako je ciganija moye
usrani rts prenosi sig
Ček ovo nema krštenu maskotu, amblem neki, nego boginja i broj 26 i to odrađeno za pola minuta fazon? Pa arapi imali ono peškirče ako ništa drugo ovo sad mulo neki
Btw, Očoa bi odbranio ono malopre
Lol vec pocelo ja reko od jedanes
Ова ј африка курац, требало бити 3 0
Kolko jače EP da se ne zajebavamo
Струка не постоји у србији јнг то је што је, постоји ћаци струка, натуршчик струка.