Prijava

Добро не мораш да будеш оптерећен мржњом према сопственој репки толико јбт који ти је, смањи те твитере и шта ти ја знам, ако те већ толико иритирају не пратиш и будеш у миру, шта кмечите ту по сајту ко неке јајаре

blam u ranku jovora kad brani ćacijarha

*ne diraj u svetinje

Да они су макс лубурић па је бламантно бранити их

Hahahahaha vuzi brani reprezentaciju kao jovor breskvicu

Inače Caro, Vjetrović kad se pojavio na RTS-u bio je potpuno osveženje od likova tipa ludi Milojko, pijani Korać, uspavani Gajić i onaj debeli lik što je došao iz Sarajeva pa je par put pred utakmicu SRJ lige rekao 'pozdrav iz studija u Sarajevu'.
Vjetrović živeo u Nemačkoj i bio tamo neki fin statističar budneslige. Ne znam koju foru su ga uopšte namamili da se vrati kod nas. I u početku je samo pregled Budneslige i radio na RTS-u. Očigledno nije bio kalibar za ambicioznog smrada, inače bi odavno bio neko veće mudo na našem tv nebu.
Ja ga poštujem zbog svega ovoga.

Kovinjalo.. sad sam se setio

Кореја покидала аматере из чешке

Uh, trema je opasna, ne znam sta dam vam žemka
Kao ja da izlazim na teren

Ај помоз боже да изгубите

iz keca u mrrrrtvi x

Могуће је и то, канада само има тог дејвида аса, босна нема таквог

vidim da će Тејџон Бјукенон morati da pokaže nekim hejterima ko je i šta je

Ima Bosna da dobaci do četvrtfinala na čist hajp. Biće najbolja priča ovog SP, zapamtite moje reči.

Ајде наједи се и ти курца овако колоквијално да се изразим

Пролазе групу сиг, небитно са ког места, али испадају одма после.

Bez obzira na kvalitet nikada ne podceniti uticaj seljačkog mentaliteta

Ajde vuzi je degen ali caro sto si ti tako kiseo, nesto te žulja posebno što smo na prvenstvu, ne priliči to dobronamjernom carishi, smrdiš na ćaćijanstvo, postaješ onaj namćorasti matorac kojeg pitaju na ulici za koga će navijati a on samo prođe pored mikrofona hahah

Ајде балијо одјеби на редит и дискорд и та бумерска срања од апликација, па овде нико не воли усташе и балије, шта се чудиш

Мислим срби су продане дебилчине и један дебил као што је плиду ће доћи искењати нешто о босни на сп и сви ће се окренути навијању исве снаге за њих, Б О С Н А