Ko poslednji pobednik 28

1. Ajde i to čudo da vidim :)

2. Borusija dortmund, jedna je borusija dortmund!!!!

3. Tako je sinak, vrati se ti lepo na staro i uživaj uz fudbal na TV-u, preras'o si ti huliganizam i te dečje bolesti :)))

4. Vidiš za koga navijam sa novim avatrom...Ajd menjaj i ti tvoj, stvarno ne ide uz nik Predražinjo...

5. Rekoh ti Džoni da ja avatar ne menjam više, našao sam pravi :)))

Pozdrav Rizi-bizi :))

6. Pa sad će mo minuse da ti dajemo na rasnoj navijačkoj mržnji...;-(

Rizzz LEPO JE VIDETI TE!!!!;-)

7. hehe, da znaš da hoćemo :)

8. Dovoljno sam pluseva skupio, da mogu sebi i taj luksuz da dozvolim :)))

9. Mnogo mladih "Grobara" koji dolaze na sajt zamrzeće te , dobijaćeš mnoštvo minusa zbog ružnog ava6tra i legenda o Predragu sa vujaklije više neće biti nikom interesantna i polako ćeš pasti u zaborav!!!;-)

10. Mislim da bi to bilo najsrećnije moguće rešenje za mene :)))

11. Misliš? Pa traži da te banuju i to je to...Dobar si sa nekim modom valjda! A možeš i da psuješ i vredjaš i opet sto!!! Hiljadu je načina Predraže da se "ubiješ" na sajtu...;-) EMO PREDRAG!! Novi nik...;-)

12. Kad sam rekao najbolje moguće rešenje, mislio sam na te tvoje mlade "Glodare"... legende ne umiru tako lako, moj Nikola :)))

13. Sad će mo da spržimo električara!;-)

14. Sunce li vam vaše pokislo!

15. Ovaj Džoni će da digne ustanak zbog mog novog avatara kako je krenuo :))

16. хахахах :) ја ћу да те браним :) не мењај аватар :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.