Ko poslednji pobednik 29

1. trebaš da ispričaš kako:)

2. spavao,ono skroz na radnom stolu?

3. Vi ste teški alkosi...cccc

4. skroz brate,dok nisam pao,takođe sam tad pišao na sred ulice.

5. Brate ništa od posla u partiji.Ne mogu da primim alkosa!

6. hteli moji da me vode na ispiranje:)

7. električar to je samo ponekad ono svake druge nedelje,sa društvom,ponese me muzika...

8. Pa,ja ne pijem,a sa drugaricama sam zašla po kafićima-ja i piće dva pojma-al' ,kao,hajde da probam..
    Sutradan sam rekla bunovna,preneraženoj mami da kaže gostima da dođu sutra na svadbu,da ja ne mogu da ustanem..blesotina :))

9. Sad popijem nekad čašu vina,za Ng ili slavu :)))

10. e sad zaista zdravo

11. Gogo a kad si se ti udala?

12. ja 90 u studenjaku,pravi zurku,upali indijanci i stukli sve pivo,ostala votka.
    stucem litru votke,vario usput,ustanem sa stolice i padnem.pocnem da puzim po sobi,svi me gledaju smeju se a ja puzim,otpuzim tako iz sobe kroz hodnik,a ovi ludaci za mnom.nadje me cuvar i ajd na ispiranje.
    posle mi pricali da sam u urgentnom turao ruke u sise sestri,vatao doktora,zvao ih u trojku,deset dana prepricavali i pisali se od smeha

13. '95.
    Imala sam 23 godine.Te godine sam i diplomirala na Višoj,zaposlila se i udala-tri "muve" u jednoj godini :))

14. koji si ti car brateeeeeeeeee

15. Pijani mladoženja i snalažljiva mlada :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.