Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ljudi nismo odavno igrali"postavi pitanje,odgovori" ajmo malo.
Slično,Elektro,samo što na svadbi nisam imala venčanicu,nego neku srebrnu "Beneton" haljinu-mini-sve goste sam sablaznila..Nisam htela ni veo"Neću ja te botaničke bašte na glavi"..
Sad kad se setim-vrištim od smeha :)))))
Ajde brain pitaj.
a jedno od tezih mi bilo 2004,dobio sam sina posle dve cerke,terao muziku u kafani Malo korzo da mi svira 'Razbole se lisica' valjda jedno dvadeset puta
A što tu pesmu?
Čudo da te nisu istukli,to je dečija pesma.
pa to ona decija" razbole se lisica susi se ko grana',pijano otkud znam..
Meni je na sinovljevom 1. rođendanu gitarista svirao samo dečije pesmice,i samo njih su ljudi naručivali! :)))
nije valjda električna gitara?
nisu bre elektro,bilo nas deset petnaest,ostavili im cudo para,gosti se upisali od smeha...
Hahahaha sramota,trošite stuju na dečije pesmice! :D
Nije Brain,nego obična,al' samo gitara :))
dal ti verujes sad kad skupim ekipu obavezno se iz auta cuje "razbole se lisica"
a matori magarci:))
žao mi za gitaru::(
Žao mi za struju :(
Pa naravno,Javio,a moja drugarica je naručila "Miš je dobio grip" :))))
zao mi lisice:(
A niko se nije setio da naruči nešto normalno...
Na primer nešto od metalike :D
videces Dio,ako Bog da pa dobijes decu,podetinjis s njima skroz:)
sto bih inace ovde kuckao