Prijava

Zamisao se sastoji iz toga da se obrišu nalozi koji su napravljeni pre odredjenog vremena (npr. pola godine, godinu dana), a za to vreme nemaju nijednu definiciju, komentar ili bilo šta. Bukvalno, neko je napravio profil, prošetao kroz desetak definicija i otišao. Takvi nalozi su nepotrebni pa ne bi bila loša ideja (po meni) da se pobrišu. Šta vi mislite?

Ја кажем једно велико ДА.

Зашто би писало да вукајлија има 18000 аутора кад пола њих нису уопште аутори нечега? Као што си рек'о - направе профил и прошетају кроз 10ак дефиниција...

hoćeš iskreno?
mislim da je tebi nešto danas dosadno:)
nikad se ne zna kad će ko da dođe, što bi rek'o naš narod, ne nosiš ih na grbači:))

Pa, bilo bi praktično jer će, ako ništa drugo, osloboditi nikove za nove autore. Takodje, ne verujem de će osoba koja je provela 5 minuta na sajtu pre godinu dana ili više da se seti svog nika i šifre. :)

Podržavam predlog.

Đavolica nam je malo nervozna :))

Sto posto ste u pravu,brišite bez razmišljanja.I još uvedite opciju ko se ne pojavi recimo za šest meseci biće obrisan i.

To nikako. Ima mnogo autora sa perfektnim definicijama koji više ne dolaze. Predlog je da se brišu samo nalozi koji nisu ništa produktivno uradili na sajtu.

Ako postoji mogucnost trackinga, valjalo bi obrisati sve neaktivne naloge. Npr one koji nisu aktivni pola godine ili slicno, a koji imajuvise defki, a za ove bez defki mjesec dana ili manje...

ali npr Kuvajlija je eto posao, ali covjek ima 1311 definicija, njega ne bih obrisao, ima dosta i takvih, tako da je odluka na Kaizenu, a znajuci njega bice BIĆE :D

Pa, postoji. :) Ideš na "autori" i sortiraš po aktivnosti. Uopšte nije neki veliki posao, bar što se tiče traženja. Opet, ima mnogo naloga, ne znam da li će Kajzija da mrzi da briše sve to... :)

E, smarate sa ovim banalnostima. Jel može neko da predloži nešto konkretno, nešto zanimljivo, ajde gde vam je inspiracija? :))))

Zeka je u pravu. Gamby, prso si k'o bas:)

podržavam predlog.

Daj, od 18000 autora bar 10000 je otvoreno bezveze. Banalnost?

Ko će da se kladi da kaizen ni prsto neće da mrdne po ovom pitanju.

Dobro de Gamby, nemoj da se kurčiš sad kad je Kaizen iza tebe :P

Сад ће Гамби да таласа , Каизен му чува леђа...:)

Mislim da sajtovi zabavnog sadržaja ne bi trebalo da obavezuju svoje članove na aktivnost. select Gamby, prso si k'o bas:) copy paste. :)

Neće prsne, 'oće sladoled! :)

Slazem se sa ninnom.A ne slazem se sa idejom.Mozda neko voli da glasa i gleda defke a ne voli da definise.A i zbog cega bi za dzabe srozavali broj clanova.Mislite da na fbu su svih par milijardi aktivni?A na wikipedii?A na forumima? ...Nigne gde pise 20000 clanova ne mogu biti svi aktivni.Kad bi brisali tako,realno ostalo bi stotinak clanova na vukajliji.Kada ceo internet drzi brojke od preko 1000 kada je petoro aktivno zasto bi smo mi radili drugacije?
p.s. Moje misljenje :D